2777
2789
عنوان

دل تنگ ترینم..

215 بازدید | 22 پست

۱۵ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم.. قصه ی ازدواجم مفصله ولی هم زود ازدواج کردم و هم به زور و جبر جامعه و خانواده م... دوتا خط موازی که هیچ اشتراکی باهم نداریم الان بعد از اینهمه سال احساس میکنم به ته خط رسیدیم طلاق عاطفی گرفتیم دلم به حال بچه هام میسوزه امشب به پسر بزرگم گفتم اگه مامان چند ماهی باهاتون نباشه با من میای یا با بابا.. گفت ازین حرفا نزن من میخام با دوتاتون باشم 😪😪😪😪یه افسرده شدم که فقط هنرم قرص خوردن شده 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

فاز زندگی شوهرم یه خط دیگه س فاز من یه چیز دیگه... حس میکنم تو این زندگی خیلیییی بی کس هستم... تنها تفریح میکنم تنها با بچه هامم اونم تنها با بچه ها تفریح میکنه و حتی غذا خوردن و خوابمونم مدتهاست جداست... خستم خیلی خسته روحم داغونه... کاش.. 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

مشاور هم بهم گفته بود شما اصلنننن به هم دیگه نمیخورید ولی من مجبور شدم... یه جورایی کاری که سمیه تو فیلم ابد و یک روز نکرد کردم و شدیدااا پشیمونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔سنت کم بود ازدواج کردی

اره خیلییی بچه بودم از همون روزی که بله کفتم رفتم تو قفس

استارتر خودت چن سالته همسرت چن سالشه علت این همه سردی تو زندگیتون چیه

دنیامون خیلییی باهم فرق میکنه زمین تا اسمون... ۳۰سالمه اونم ۵سال بزرگترمه... من برونگرا اون درونگرا حتی چیزهای ریز زندگیمونم باهم فرق میکنه... نگاهمون به اصل زندگی نگاهمون به تربیت نگاهمون به ادما... 

ازدواج توی سن کم بزرگ ترین اشتباهه  کاش بزرگترامون عاقل بودن

هیچوقت نمیبخشمشون... هیچوقتتتتت... تا الان چندباری بعضیاشون اومدن ازم حلالیت طلبیدن حتی خواهرم که من بخاطر شرایط اون تن به ازدواج دادم ولی واقعااا نمیتونم ببخشمشون

هیچوقت نمیبخشمشون... هیچوقتتتتت... تا الان چندباری بعضیاشون اومدن ازم حلالیت طلبیدن حتی خواهرم که من ...

اگه شرایطش داری جداشو مگه ادم چندبار زندگی میکنه ولی گزینه بهتر اینه باشوهرت به صلح برسی از اول شروع کنین

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

هر کس رو بگم نمیتونم ادامه بدم و میخام جدا بشم میگه مشکلتون که حاد نیست بخاطر بچه هات بمون... اخه حادتر از اینکه به بن بست رسیدیم؟؟؟ حتی یه پیاده روی ساده نمیتونیم باهم بریم اون فازش جدای منه من هم همینطور تا الان سفری بدون دعوا نرفتیم تا الان تفریحی بدون بحث نرفتیم.. الان به یه جایی رسیدیم که جفتمون داریم جدا زندگی میکنیم بدون هیچ حسی به هم.. 

اگه شرایطش داری جداشو مگه ادم چندبار زندگی میکنه ولی گزینه بهتر اینه باشوهرت به صلح برسی از اول شروع ...

خونه داذم ولی شاغل نیستم و... از همه مهمتر بی کسم... ولی دارم داااغون میشم تا الان هزاار بار به خودکشی فکر کردم فقططط بخاطر بچه هام نکردم

اگه شرایطش داری جداشو مگه ادم چندبار زندگی میکنه ولی گزینه بهتر اینه باشوهرت به صلح برسی از اول شروع ...

صلح چی؟؟؟ جفتمون از این زندگی خسته ایم.. اصن حرف همو نمیفهمیم

خونه داذم ولی شاغل نیستم و... از همه مهمتر بی کسم... ولی دارم داااغون میشم تا الان هزاار بار به خودک ...

ن ترو خدا به خود کشی فکر نکن با یه شغلی چیزی خودتو سرگرم کن 

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!