2777
2789
عنوان

باردارم شوهرم با لگدزد تو شکمم الان لکه بینی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4047 بازدید | 51 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باعرض پوزش عزیزم اصلا قابل باور نیست تاپیکت و تاپیکای دیگت.عکس بیبی چکی که گذاشتی انگار با ماژیک مشکی ورداشتن خط کشیدن.من تا حالا همچین بیبی چکی این رنگی ندیدم.باعرض معذرت من باور نکردم برای همین تاپیکو ترک میکنم.اگه واقعی ام باشه حرفات فقط میگم خداکمکت کنه

خودت و آروم کن. دراز بکش به پهلو سعی کن کمتر تکون بخوری. اولین فرصتی ک تونستی خودت و به یه بیمارستان برسون نمیخواد حتما دکتر خودت باشه. ممکنه صرفا ی لکه بینی باشه. مساله اینه ک نمیدونی چند هفته ای. آخرین پریودت چه تاریخی بوده؟ چندم ماه قبل مثلا؟ 

خودت و آروم کن. دراز بکش به پهلو سعی کن کمتر تکون بخوری. اولین فرصتی ک تونستی خودت و به یه بیمارستان ...

پريودم كلا 5 بود نهايتا ٦ ميشدم ديگه ولي بعد از رابطه ام ماه اول شدم٢٦ ماه دوم شدم22  الانم ك١٥ ابانه هيچ درد قبل پريودي ندارم ولي چند ماهه پيش درد پريودي داشتم كمرم ميگرفت پاهام شكمم باد ميكرد بعد پريودم خوب ميشدم الان ي طرفم درد ميكنه شك دارم ميگم نكنه باردارم