2777
2789
عنوان

خوابگاه

103 بازدید | 6 پست

سلام

خوابگاه دانشگاه دولتی برای دانشجوی روزانه چقدر هزینه میگیرند؟

و اگر یکی از پرورشگاه و بهزیستی بخواد از خوابگاه استفاده بکنه خودش هزینه پرداخت میکنه یا بهزیستی و کمیته امداد؟

نگران اینکه بقیه چه جوری میبیننت نباش
بستگی داره، مثلا بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ تومن. تو اینجور موارد خود دانشگاه کمک میکنه یا تخفیف میده.

بعضی دانشگاه ها وقتی درست تموم شد، قسطی پول خوابگاه رو میدی.ولی بعضی جا ها هر ترم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره، مثلا بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ تومن. تو اینجور موارد خود دانشگاه کمک میکنه یا تخفیف میده.

و اینکه فرق بین شبانه و روزانه تو خوابگاه چیه؟

بعضی دانشگاه ها وقتی درست تموم شد، قسطی پول خوابگاه رو میدی.ولی بعضی جا ها هر ترم.

فرق دانشجوی شبانه و روزانه تو خوابگاه چیه؟

فرق دانشجوی شبانه و روزانه تو خوابگاه چیه؟

یادمه دانشگاه ما به شبانه ها خوابگاه نمیداد، ولی خوابگاه خودگردان نزدیک دانشگاه بود، البته یه جورایی هم زیر نظر دانشگاه بود.شبانه ها اونجا میرفتن. البته ۲ تا از هم کلاسیام که پدر یا مادرشون فوت کرده بود، تو همون خوابگاه دولتی بودن.