2777
2789
عنوان

ماهی ۷۰ میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 26 پست
حتما ارث بهش رسیده گذاشته تو بانک سودشو میگیره

نه دیگه گفت تا یک سال فقط

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی ۲تومنش بده من ۶۸تومن بقیشم بزن تو یه سرمایه گذاری درست

به حرف این گوش نکن یک تومن بده به من ماهی ۶۹بقیشو سرمایه گذاری کن

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
به حرف این گوش نکن یک تومن بده به من ماهی ۶۹بقیشو سرمایه گذاری کن

به حرف این گوش نده

ماهی ۵۰ تومن پول نت من رو بده با بقیش سرمایه‌گذاری کن برو سفر

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
آپارتمان تمام قسط بخر

مگه تمام قسط وجود داره؟ یعنی هزارتومنم نمیگیرن اولش؟ 

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.

وام بگیر خونه یه خوابه اطراف ما میشه گرفت بعد رهن بده بعدش یه سال کم کم میتونی از رهن در بیاری با اجاره اش قسطشو بدی با یه میلیاد  میشه خونه گرفت از این خونه و پانصد وام دویست رهن اگه سیصد طلا و پولی داری بزار روش 

به حرف این گوش نده ماهی ۵۰ تومن پول نت من رو بده با بقیش سرمایه‌گذاری کن برو سفر

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
بعضي جاها ميدن با ماهي پنجاه تومن

اووو ماهی پنجاه میلیون🥲

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.