2777
2789
عنوان

دزدی محسوب میشه

120 بازدید | 10 پست

سلام خانما من شوهرم هایپر داره 

یواشکی از هایپرش برای بار اول مسواک گرونش  ژیلت  دستمال مرطوب پاک کننده آرایش  برداشتم  ‌ تو کیفم گذاشتم ‌ چون می دونم دوست نداره بگیرم ‌ ولی نمیگه . زورش میاد . منم احتیاج داشتم گرفتم. یعنی دزدی کردم.  دوربین مغازشم  خرابه.  خواستم عطر هم بگیرم جدید اورد چون کامل بود متوجه میشد نتونستم بگیرم فقط تستش کردم از دور دید نگفت بردار ‌ فقط گفت نزن برای فروشه مگ تستر میزنی بخودت. دلم میخواست بهم بگه بردار ولی هیچی نگفت.

خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم احتمالا بله

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

خواهر منم از جیب شوهرش پول برمی‌داره متاسفانه.‌.منم چون میدونم پولش حرومه هیچ وقت نمی‌ذارم نه به من ...

من احتیاج دارم وقتی داره برم از بیرون بخرم ‌ خسیسه ب من نمیده .پس چیکا کنم . بهش بگم . یه جوری میشه . دلش نمیخواد منی ک زنش هستم چیزی از مغازش بردارم. 

خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه
پس بچاپ  چون اگه داشت ،بعدا که متوجه کسری میشد به شاگردش تهمت دزدی میزد

🤣🤣🤣🤣😂😂😂 چ فکر بکری

خواهر منم از جیب شوهرش پول برمی‌داره متاسفانه.‌.منم چون میدونم پولش حرومه هیچ وقت نمی‌ذارم نه به من ...

از جیب شوهر پول برداشتن اصلا گناه نیست

از شیر مادر حلال تر 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر