2777
2789
عنوان

واقعا چرا اینجوریه؟

64 بازدید | 10 پست

من 50 کیلو بودم لاغر کردم شدم 43 ولی بدنم اونی نشد که میخواستم ی روز خودمو نگاه کردم دیدم بعد از اینهمه سختی کشیدن بازم هیکلم اونی نیست که میخواستم 

من میخواستم لاغر و کشیده باشم مثل کره ای ها ولی اونجوری نشدم الانم رژیمو ول کردم پرخوری کردم وزنم اومده 48 و خیلی ناراحتم از بابتش البته پریود بودم وقتی خودمو وزن کردم 🥺😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایپکای قبلم گفتم ببین بخدا خودمم نمیدونم چرا اینجور میکنم با خودم🥺

نکن نکن ...فردا معدت زخم بشه چکار میکنی کلیه هات چی ..مغز برای ادامه کارایی به پروتئین نیاز داره کره ای ها رو نکاه نکن اونا صد جور  مواد خوراکی خوب میخورا

بهت گفته بودم غمگینم⁦:⁠-⁠)⁩
نکن نکن ...فردا معدت زخم بشه چکار میکنی کلیه هات چی ..مغز برای ادامه کارایی به پروتئین نیاز داره کره ...

الان 8 ماهه درگیرم یا رژیمم یا تو باشگاه 

وقتی میرفتم باشگاه افسرده میشدم همه چاق بودن من بین اونا با کمبود وزن به خودم میگفتم تو اینجا چیکار میکنی تو چرا اومدی

الان 8 ماهه درگیرم یا رژیمم یا تو باشگاه  وقتی میرفتم باشگاه افسرده میشدم همه چاق بودن من بین ...

عزیزم فک نمیکنی باید به تراپیست مراجعه کنی 

عزیزم فک نمیکنی باید به تراپیست مراجعه کنی 

الان تحت نظر تراپیستم 

تشخیص آنورکسیا داده 

گفت هرچی دم دستت اومد بخور و لذت ببر

الان دو هفتس دارم همین کارو میکنم افکارمو مینویسم 

ولی وزنم که زیاد بشه میترسم الان رسیده به حد نرمال کمترین وزنی که میتونم داشته باشم 48 هست ولی از خودم بدم میاد هی لباس تنگ میپوشم و گریه میکنم نگاه بدنم میکنم گریه میکنم

الان تحت نظر تراپیستم  تشخیص آنورکسیا داده  گفت هرچی دم دستت اومد بخور و لذت ببر الان د ...

چی بگم والا ..دخترم به خودت صدمه نزن اینو به عنوان نصیحت گوش کن