2777
2789

دوهفته هست مادر عزیزتر ازجانم را از دست دارم روزها برای جهنم شده وبه سختی می گذرد لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه تلاوت کنید وبرای اینکه خدا بهم صبر بده برام دعا کنید

الهی خدا بهت صبر بده جانم

خیلی سخته

خیلی سخت

قابل درکِ حالت

الهی دعای مادرت بدرقه راه زندگیت باشه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،خدا رحمتش کنه و بهتون صبر بده، هر نفسی مزه مرگ رو میچشه اینو باید قبول کنیم، یه حقیقت محض و انکار ناپذیره، مهم اینه ادم به پاکی بره،به مرور زمان ادم اروم تر میشه و باهاش کنار میاد. انا لله و انا الیه راجعون

سلام،خدا رحمتش کنه و بهتون صبر بده، هر نفسی مزه مرگ رو میچشه اینو باید قبول کنیم، یه حقیقت محض و انک ...

خداکنه مرور زمان آرومتر م کنه فعلا که روز به روز دلتنگی بیشتر اذیتم می کنه