2777
2789

سلام دوستان این تاپیک برا دوستمه ازمن خواست تاپیک بزنم براش

با یه آقایی چند ماهه دوست شدن و قرار ازدواج گذاشتن

خب حالا از شرایط پسره بهتون بگم

حقوقش هشت میلیونه و مثل اینکه کمک مربیه تو باشگاه

خونه و ماشین هنوز نداره، و گفته که من شرایط زندگیم جوریه که هیچ وقت پدر پشتم نبوده و نمیخوام توقعی از پدر و مادرم داشته باشی 😐

نمیدونم ولی خیلی  سختههههه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میخواد ازدواج کنه؟ با هشت میلیون حقوق یه خونه هم اجاره کنه نصف حقوقش برای کرایه میره تو خرج شارژ ساختمون و اب و برق و خورد و خوراک میمونن که!

صبر کنه یکم جمع کنه بعد به فکر ازدواج باشه.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بقیه عوامل چی؟ درس ، سربازی ، خانواده ، پس انداز

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

اگ دوستت پول براش مهم نی باهاش ازدواج کنه اما اگ میخواد مرفه و خوشبخت بشه دیگه خودش مصلحتشو از همه ما بهتر میدونه 

یجوریی رفتار میکنید ک مجبور میشم..،با تمام علاقه ای ک نسبت بهتون دارم ..،...نبودنتون ترجیح میدم .•♡•.