2777
2789

سلام به همه. همکارم حدود ۳۵ سالشونه و پسوریازیس گرفته. خیلی افسرده شده. می‌گفت میخواد بره اوزون تراپی. من تحقیق کردم که خیلی‌ اثر نداره، شما ها تجربه ای دارید؟

آدم های خوب، بد نشدن ...فقط از خوب بودن کناره گرفتند

منم پسوریازیس دارم خیلی بده خیلی بدددد،😔

امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت می‌کنند که چرا کفش ندارن تا این‌که یه روز آدمی رو می‌بینن که پا نداره و بعد غر می‌زنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث می‌شه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملال‌آور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای این‌که «کجا باید کار کنم؟» نمی‌گیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» می‌گیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری  دین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسوریازیس دارم خیلی بده خیلی بدددد،😔

شما چند سالتونه و چند ساله درگیر هستین؟ پسوریازیس شما در چه حده؟ و هر چند وقت یکبار عود و فروکش میکنه؟

شما چند سالتونه و چند ساله درگیر هستین؟ پسوریازیس شما در چه حده؟ و هر چند وقت یکبار عود و فروکش میکن ...

من تقریبا چهار ساله دارم اما از عید امسال ب اینور بد تر شده و در میاد چند تا و دو هفته میمونه و میرم دکتر ی آمپول مخصوص داره میزنه و فروکش میکنه و اگ فلفل و پیار و سیر. بخورم حتی چیزای گرم زود در میاد و خارش وحشتناک اگ بخارونم بیشتر میشن و روی مفصل و البته جاهی دیگم هم انقال گرفته😔نمیشه ک تند تند در بیاد 

امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت می‌کنند که چرا کفش ندارن تا این‌که یه روز آدمی رو می‌بینن که پا نداره و بعد غر می‌زنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث می‌شه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملال‌آور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای این‌که «کجا باید کار کنم؟» نمی‌گیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» می‌گیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری  دین
ایشون سرش رو به من نشون داده و پهلوهاش و زیر سینه....همش گریه میکنه

گلم شوهر من از فرق سرش گرفت تا نوک انگشتان پا حتی داخل گوشش و نافش مبتلا شد دو مدل قرص دادن فولیک اسید ۵ و متوتروکسات ۲/۵ با چندتا پماد و قطره و کرم دستساز و یه شامپو به ماه نکشید کاملا خوب شد

ایشون سرش رو به من نشون داده و پهلوهاش و زیر سینه....همش گریه میکنه

الهی بنیرم 😔چقدر بد

گلم شوهر من از فرق سرش گرفت تا نوک انگشتان پا حتی داخل گوشش و نافش مبتلا شد دو مدل قرص دادن فولیک اس ...

از دارو هاشون عکس میکیرین ب ما هم بفرستین بخدا خیلی دکتر رفتم اما تاثیر نداشتن اصلا

گلم شوهر من از فرق سرش گرفت تا نوک انگشتان پا حتی داخل گوشش و نافش مبتلا شد دو مدل قرص دادن فولیک اس ...

الان چند وقته خداروشکر خوب شدن؟