2777
2789

۲ آبان موئدم بود تست زدم ۴ تا مثبت و هاله بعد دوسال انتظار  چقدر خوشحال بودم که بالاخره مثبت شد بالاخره ......😭😭😭 ولی ازمایش منفی شد ۸ آبان با بتا ۵ خیلی خوشحال بودم لعنت به هرچی بی بی چک امشب باز گفتم بعد چند روز بزنم شاید زود رفتم ازمایش ولی  فقط یه هاله خیلی خیلی کمرنگ افتاد که بزور مشخصه🥹😭😭 چقدر خوشحال بودم خدایا آخه یعنی چی  الان اینقدر بغض دارم دلم میخواد جیغ بزنم فقط....

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران ️🤍😍          خدایا شکرت بابت وجود آدمای خوب تو زندگیمون😍❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش دادی؟

ان شاءالله که مثبت به امید خدا تایپک بعدیت این باشه که مادر شدی و خدا یه فرشته بهت هدیه داده

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
پس تیکر بارداری چیه گذاستی عزیزم

تو این شرایط متاسفانه فقط شما تیکر دیدین☹️

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران ️🤍😍          خدایا شکرت بابت وجود آدمای خوب تو زندگیمون😍❤️ 
الهی... فدای دل شکستت انشالله زودی بغلت سبز بشه بیای اینجا تایپیک بزنی

خدا نکنه عزیز دلم😭❤️ ممنونم عزیزم انشاالله به هر چی که میخوای برسی 

آزمایش دادی؟ ان شاءالله که مثبت به امید خدا تایپک بعدیت این باشه که مادر شدی و خدا یه فرشته بهت هدی ...

آره بتا ۵ بود چند روز پیش 🥲 ممنونم عزیزم انشاالله به هرچی که میخوای برسی❤️

انشالله که خدا یه بچه سالم و صالح بهت بده...میشت برای منم دعا کنی مشکلم یه جوری خوب و راحت حل بشه دا ...

الهی که به زودی زود مشکلت حل بشه ممنونم عزیزم❤️🥲

انشالله که به ارزوت برسی و دلت خوش بشه 

ممنونم عزیزم همنچنین شما❤️❤️❤️😭انشاالله به هر چی که میخوای برسی