2777
2789
عنوان

چند سال طوب کشید تا حاجت روا بشید؟

133 بازدید | 9 پست

سلام.

من حاجتی دارم که به جز دعا به درگاه خداکاری ازم برنمیاد:(

الان 5ساله چشم انتظارم...

بیاین بگید چی شد که بالاخره حاجت روا شدین؟

چه تهییری تو رفتار یا باورتون ایجاد کردین؟؟

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میدونی یه مشکلی داشتیم سالها طول کشید تا درست شد،،،مشکلات دیگه هم با مرور زمان کمرنگ شد تا حالا برام پیش نیومده یه حاجت داشته باشم سریع بگیرم بگم حاجت گرفتم بیشتر گذشت زمان درستش کرده قربون خدا برم

بعضی وقتا دعاهایی ک میکنم سریع برآورده میشه آنقدر ذوق میکنم 🥺❤️  طول می‌کشه طبیعتا ولی از ته ...

دعا کن پولمون جور بشه خونه ای که توش مستاجریم رو بخریم 

اسمم ندا

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
۸ سال

تبریک میگم  

راستش من صفر سال قبل به رقیه بانو متوسل شدم...

ی خوابی هم دبدم تو خواب بی مقدمه همون شد ک میخوااسنم..حتی تو همون خواب خاله ازم پرسید از حاجتت (خاله ام از حاجتم خبر داره)چه خبر؟

منم گفتم همون توسلا به خانم رقیه حاجت روام کرد.

البته قبل اذان ظهر بود فک کنم خوابم گرفت

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️

بعضی وقتا دعاهایی ک میکنم سریع برآورده میشه آنقدر ذوق میکنم 🥺❤️  طول می‌کشه طبیعتا ولی از ته ...

تورو خدا دعا کن برا منم دعا کن پدربزرگم حالش خوب بشه برگرده پیشم صحیح و سلامت

بیمار دارم حالش خوب نیس میشه برا خوب شدنش و برگشتنش پیشمون دعا کنید و یه حمد مهمونم کنید؟