2777
2789

کدوم وبخرم؟؟بوجه ام بیشتر ازاینا نمیره

از بین 

A14 

A24

ردمی نوت12

کدومشون بهتره و بخرم؟؟من نوت ۱۲ جذبم کرده اما تاحالا شیائومی نداشتم وهمش سامسونگ داشتم ومیترسم نظرمو جلب نکنه

خیلی دو دلم لطفا بیایید راهنماییم کنید

من a14.راضیم نسبت ب قیمتش خوبه

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

A21s ویتنام تقریبا دوسال پیش خریدم خیلی راضی‌ام

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

A24 بخر

A14 راضی نیستم 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

A14 هم خوبه 

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
چرا مشکلش چیه؟

خیلی بزرگه خوش دست نیست 

دوربینشم خوب نیست 

A24 خیلیی بهتره

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

از گوشی های شیائومی اطلاعی نداری؟

نه گلم

فقط از هرکی که شیائومی داشته شنیدم هنگ میکنه دیگه نمیدونم

A21s ویتنام تقریبا دوسال پیش خریدم خیلی راضی‌ام

مبارکه باشه منم میخوام بخرم از دوربین و باتریش راضی هستین؟؟

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات بفرستین برام برا اینکه ب زودی مادربشم .ممنون

دوستان یه مشاوره ای پیدا کردم درمورد موضوعات 

شکست عشقی ، افسردگی ، روابط عاطفی،اختلال عصبی.مشکلات خانوادگی(خیانت همسر ، کتک زدن همسر)گفتم اطلاع بدم اگر کسی خواست !

ایدی روبیکا: P_z_314_70@