2777
2789
عنوان

پیامک سایپا

345 بازدید | 29 پست

سلام خانما،امروز واسم پیامک اومده واسه تکمیل ثبت نام وواریز وجه ولی زمستان سال دیگه به اسمم ماشین دراومده!کسی مثل من بوده؟

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
قطعا اشتباهه برای آشنای ما زمستان امسال هست هنوز پیام نیامده

منم تعجب کردم،تا سال دیگه خیلی مونده چطور پیام الان اومده،خدا کنه زمستان امسال باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تعجب کردم،تا سال دیگه خیلی مونده چطور پیام الان اومده،خدا کنه زمستان امسال باشه 

ن الکی نیسن ما منتظرش بودیم بیاد اما همسرم میگه برما مثلا ساینا ۳۳۰ تومن باید واریز کنیم اصلا ب صرفه نیست در مقایسه با ماشین های ایران خودرو یا آدم بازار آزاد ی مدل پایین تر می‌خره خودش

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
اره بر ما هم اومده ب علت استقبال کم ماه پیش تا تابستان ۱۴۰۳ رو پیام دادن امروز هم تا زمستان تکمیل وج ...

واای راست میگی؟خوب عزیزم من زمستان ۴۰۳بودم یعنی امکانش هست امسال بدن؟

ن الکی نیسن ما منتظرش بودیم بیاد اما همسرم میگه برما مثلا ساینا ۳۳۰ تومن باید واریز کنیم اصلا ب صرفه ...

میگم شما هم تحویل ۴۰۳بودید؟؟والا همسر منم حرف همسرشما رو میزنه،،،چقدر زیاد شده ساینا،ما ساینا اس نوشتیم گفتن ۲۵۸یعنی الان گرون شده؟

میگم شما هم تحویل ۴۰۳بودید؟؟والا همسر منم حرف همسرشما رو میزنه،،،چقدر زیاد شده ساینا،ما ساینا اس نوش ...

اره ما هم ساینا اس همسرم گفت اونوقت ۲۴۰ تومن بوده الان باید ۳۳۰ تومن واریز کنیم ک ب صرفه نیست بازم سرچ کنید

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
اره ما هم ساینا اس همسرم گفت اونوقت ۲۴۰ تومن بوده الان باید ۳۳۰ تومن واریز کنیم ک ب صرفه نیست بازم س ...

آره نمی صرفه،،بیشتر میپرسم مطمعن شدم ثبت نام میکنم خیلی گرونش کردن