2789
عنوان

♥️🌺سلام بيايين واسه هم دعا كنيم و معجزه خدا را ببينيم ♥️🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 133 پست
برای حاجت قلبیم به نیت هر کسی که میاد تو این تاپیک برای حاجت رواییش 100تا صلوات میفرستم.

ممنون دوست عزیز و مهربون

منم برای شما آیة الکرسی میخونم ان شاءالله به خوشی حاجت روا بشید 🤲

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حاجت دلم که خیلی ساله منتظرم ❤

😍😍حرز امام زمان❤بسم الله الرحمن الرحیم یا مالک الرقاب یا هازم الاحزاب یا مفتح الابواب یا مسبب الاسباب سبب لنا سببا لا نستطیع له طلبا بحق لا اله الا الله محمد رسول الله صلی الله علیه و اله و سلم.❤خواص این دعا.(1.رهایی از مشکلات و گرفتاری ها2.در امان ماندن از بلایا و حوادث3.دفع چشم زخم و دور کردن آن4.دفع سختی ها5.حفظ جان و اموال در برابر بلایای پیش بینی نشده6.در امان ماندن از شر جانوران موذی و درندگان7.اجابت دعاها و خواسته ها)❤😍😍

استاتر انشالله حاجت روا بشی خوشبخت بشی 

😍😍حرز امام زمان❤بسم الله الرحمن الرحیم یا مالک الرقاب یا هازم الاحزاب یا مفتح الابواب یا مسبب الاسباب سبب لنا سببا لا نستطیع له طلبا بحق لا اله الا الله محمد رسول الله صلی الله علیه و اله و سلم.❤خواص این دعا.(1.رهایی از مشکلات و گرفتاری ها2.در امان ماندن از بلایا و حوادث3.دفع چشم زخم و دور کردن آن4.دفع سختی ها5.حفظ جان و اموال در برابر بلایای پیش بینی نشده6.در امان ماندن از شر جانوران موذی و درندگان7.اجابت دعاها و خواسته ها)❤😍😍

@ترکیده_تونم1

@دختر_12  

@ملوسکتونم1  

الهی که همه حاجت روا بشن به حق علی مولا تو را خدا برا شفای مامانم دعا کنید اسمش رضوانه بیماری ...

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

حمد واسشون ميخونم انشالله مادرتون رضوان خانم شفا پيدا كن و صحيح و سلامت سايه اشون بالاي سرتون باشه 

التماس دعااا فروان ♥️

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ» خيلييي ممنون عزيزم انشالله تمام مشگلات شما ه ...

ممنون عزیزم 🌹

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دعا کردم برای منم دعا کنین وامم امروز اوکی شه قرضمو بدم 

براتون سوره حمد و نصر میخونم ان شاءالله مشکلتون حل بشه 🤲