یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به من قرصشو داد،یادم رفت بپرسم تا چند روز بخورم،البته همراش آمپول ب۶ هم داده
من اول فقط اونو میخوردم بعد غذا. با ویتامین ب6 ولی اونجور که باید تاثیر نداشت.حالت تهوعم یه هفته وحشتناک بود. دیگه قبل غذا یه نصفه دمیترون خوردم فقط خوب شد. فقط باید روغن زیتون و کاهو و اینا زیاد بخوری.دمیترون یبوست رو بدتر میکنه
عزیزم همراهش میشه دمیترون هم خورد؟ تا چند روز مصرفش کردی؟
بله دمیترون و قرص ویتامین ب۶ هم میخوردم که البته این ها هم جوابگوم نبودن... من جدا از قرص زنجبیل شکلات های زنجبیلی هم همیشه همراهم داشتم ایرانی هاش خوشمزه نیست اگه میخری حتما خارجی بگیر ... نون خشک هم خوبه
تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
من هم قرص زنجبیل خوردم و دیمیترون قرص و آمپول ولی بی اثر هست من خیلی تهوع م شدت داره یک شربت هم هس برای تهوع بارداری مال باریج هست به و رب انار و زنجبیل و...به گمونم تو ترکیبات ش اون م هس
من هم قرص زنجبیل خوردم و دیمیترون قرص و آمپول ولی بی اثر هست من خیلی تهوع م شدت داره یک شربت هم هس ب ...
من از هفته۶ تهوع داشتم،ولی وارد هفته۱۰ شدم اصلا دیگه قابل کنترل نبود،هیچی نمیتونم بخورم،دیروز دکتر بودم میگه بخاطر بالا آوردن زیاد بچه یکم پایینه خیلی ترسیدم
الان از دیروز قرص زنجبیل خوردم انگار سر سوزن بهتر شدم،ولی نمیدونم تا کی بخورم
من از هفته۶ تهوع داشتم،ولی وارد هفته۱۰ شدم اصلا دیگه قابل کنترل نبود،هیچی نمیتونم بخورم،دی ...
اگر حس بهتری دارید بخورید.به من کپسول زنجبیل داد هر ۱۲ساعت قرص دیمیترون روزی ۳ تا هر روز آمپول دیمیترون و هفته ایی یک بار آمپول نوربیوم این شربت باریک هم عکس میفرستم براتون گیاهی هس ان شاءالله برای شما موثر باشه.من که داغونم.