2777
2789
عنوان

پودر گین آپ چنده .میخوام بگیرم چاق شم

| مشاهده متن کامل بحث + 3554 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توچه مدت چقد چاق شدین

هنوز یه ماه نشده ۵کیلو اشتها آوره میخورم چاق میشم 

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
خوب خداروشکر فامیلتون چقدر میگذره از تموم کردنش؟؟

۳سال

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

پودر گین آپ نخر چون باز گشت داره و اگه میخای همش چاق باشی باید همیشه بخوری  اگه نخوری باز لاغر میشی 

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

قرص هیمالیا بگیر برای چاقیت

قرص هیمالیا؟تازه شنیدم‌‌.چطوریه این چقدر چاق میکنه؟

گین‌ آپ خوبه‌ یا این .

ضرر هم دارن؟

من خیلییی لاغرم ۴۸ کیلوام

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
قرصش ۱۲۰ بود چند ماه پیش

شما استفاده کردین؟برگشت هم داره؟

من نمیدونم کدومشو‌‌ بگیرم

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
قرص هیمالیا؟تازه شنیدم‌‌.چطوریه این چقدر چاق میکنه؟ گین‌ آپ خوبه‌ یا این . ضرر هم دارن؟ من خیلییی ...

اره گین اپ  خیلی ضرر داره ولی هیمالیا رو نمیدونم

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

من با پودر كرامس ١٢ كيلو چاق شدم

واقعااا‌

قیمتش‌ چنده این؟

برگشت. هم داره؟

اره گین اپ  خیلی ضرر داره ولی هیمالیا رو نمیدونم

گین آپ واقعا ضرر داره؟چیه؟

من قرصشو چندماه پیش میخریدم 130

عه‌

واقعا‌ چاق میکنه یا نه؟چقدر طول میکشه؟

ضرر‌هم داره؟