سلام به تازگی فهمیدم شوهرم به داداشش پول میده خیلی عصبی شدم چون نزدیک سه سالع ازدواج کردیم شاید بیشتر خرج زندگی رو من میدادم ماهی پنج تومن از جایی درآمد دارم هرماه . دیگه قسط وام ازدواجش.وسیله خوردنی برای خونه و قدیم تر شیر خشک و پوشک بچه رو من میدادم🥲🫠طوری که حتی آخر ماه هزاری نمیموند برام که ی جفت جوراب بخرم.گوشت قرمز و گرون بود دوساله دریغ کردم از سبد غذاییم که آقا فشار روش نباشع همیشع نخواستم نخوردم تا بهترین ها برای اون باشه.الان دیشب متوجه شدم ماهانه از درآمدی که دارع تو مغازه ماهی3تومن میدع ب داداش مرگ خوردش؛پسره خودش زن هم دارع ولی چون شیش میزنع و گاگول تشریف دارع کمی سرکار نمیبرنش این شده دایه مهربان تر از مادر دیشب اعتراض کردم گفتم یک هزاری شو راضی نیستم از گوشت سگ حروم تر بشه به زندگیش و خودش وزنش برداشته میگع برادرمع دوست دارم میدم برادرم ابرومه غیرتمه نمیتونم برای دختر مردم برادرمو بندازم.الان وسیله هامو جمع کردم توی اتوبوس هستم دارم میرم شهرمون خونه مادرم.بخاطرش از کل خانواده ام گذشتم شاید شش ماه به شش ماه هم ندیدم شون.الانم بعید میدونم بیاد دنبالم ولی تصمیم به تقاضای طلاق توافقی دارم بنظرتون تصمیم ام درسته 🥲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اشتباهات این بود از اپل قناعت کردی و خرجی زندگی رو دادی منم این اشتباه رو کردم ولی از یک جا به عدم به خودم اومد و کل خانواده اش رو هم گفتم راضی نیستم الان بهترین تصمیم رو گرفتی فقط بچه ات رو هم ببر بچه ات رو بدون مادر نذار شده بچه گناه داره شده مهریه ات رو ببخش ولی بچه ات رو ببر پیش خودت .