2777
2789
عنوان

شوهرم به داداشش پول میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 86 پست
مردی که تو رو به خانواده اش بفروشه تو روت بگه پر کاهی ارزش ندارع از نظر من

عزیزم شوهر منم همینه بخدا منو واس خانوادش قربونی میکنه انقد سره خرج ندادنش دعوا داریم ب خانوادش پول میده اما بمن ک زنشم نمیده میگم میخام پس انداز کنم میگه چی پس انداز کنی ک چی بشه واس چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چرا انقدر عجله ای تصمیم گرفتی و خیلی بی سیاست رفتار کردی

خب ببین شاید ماهانه یه مبلغ کمی کمک کرده یکی دوبار چه اشکال داره 

مردم به غریبه ها کمک میکنن.مگه چقدر کمک کرده ؟؟

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد

اشتباهات این بود از اپل قناعت کردی و خرجی زندگی رو دادی منم این اشتباه رو کردم ولی از یک جا به عدم به خودم اومد و کل خانواده اش رو هم گفتم راضی نیستم الان بهترین تصمیم رو گرفتی فقط بچه ات رو هم ببر بچه ات رو بدون مادر نذار شده بچه گناه داره شده مهریه ات رو ببخش ولی بچه ات رو ببر پیش خودت .

هیچ وقققققققت دلتون به شوهراتون نسوزه

خانم نمیشه که تجربه زندگی خودمون به همه تعمیم بدیم

گاهی زن باید خودگذشتکی کنه بعضی  وقتام مرد 

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد
حالا چرا انقدر عجله ای تصمیم گرفتی و خیلی بی سیاست رفتار کردی خب ببین شاید ماهانه یه مبلغ کمی کمک ک ...

مال سع ماهشو پیام دیدم سرماه۳تومن داده حالا خورد خورد دیدتش چقدر دادع الله واعلم انشالله تو زندگیش وخم بشه

من کار نکردم ی صد گرمی طلا داشتم گذاشته بودم اجاره ماهی پنج میدن بهم

بلاخره یه پولی بود چشم شوهرت بیاد که لنگ نیستی 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)