2777
2789

حالم خیلی بده از دیشب دارم گریه میکنم مگه من چندسالمه که این همه بلاسرم میاد؟ مگه من چیکار کردم که این شد زندگیم

دارم کنار مردی زندگی میکنم که ازش متنفرم یه لحظه هم نمیتونم ریختشو ببینم زندگیمو نابود کرده از همون روز اول ازش متنفر بودم😭

کی باور می‌کنه چند روز کلا خونه نمیاد کارم نمیکنه یا خانوادمون باید کمک کنن یا من حقوقمو بهش بدم

هم درس میخونم هم تو سالن تتو و پیرسینگ میزنم کل روز بچه دوسالمو تو سالن نگه میدارم گناه اون چیه؟ هرچی هم در میارم میدم کرایه سالن بقیشم میدم به اون که باهاش ول میگرده  ولی بازم راضیم چندساعتِ روزو حداقل بیرونم ریخت همو نمی‌بینیم 

چرا هیچی درست نمیشه دیگه یه درصدم امید ندارم ده بار خ و د کشی کردم ولی نمیتونم بمیرم بچمو چیکار کنم😭 تو این سن افسردگی شدید گرفتم به چندتا روانکاو مراجعه کردم هیچ نتیجه ای نگرفتم 

من نه خواهر دارم نه دوست و رفیقی که باهاش درد و دل کنم فقط شمارو دارم دیگه بریدم همسنو سالای من دقدقشون چیه بعد من هرروز با زندگی می‌جنگم 

خانوادم بدترین کاری که فکرشو کنید سرم انجام دادن ازشون متنفرم

مردی که اسمشو میزارن شوهر دائم خیانت می‌کنه البته برام مهم نیست همین که نزدیکم نباشه کافیه

بچه ها حاضر نیست کار کنه همه جور زندگی سرمنه دارم دیونه میشم حتی پول تو جیبیشم من میدم

آخرماه که دیگه خیلی از نظر مالی تو فشار باشیم دو سه روز با اسنپ کار می‌کنه که اونم پولشو میزاره تو جیب خودش حتی پوشک بچه هم من میخرم اخلاق گوهش که هرشب دعواست ابرومونو جلو همسایه ها رفته قشنگ انگشت نما شدم خجالت میکنم بیام بیرون😭 بهش پولم ندم همه شیشه هارو میشکنه سه ساله پدرم تو بی پولی و بدبختی در اومده هیچوقت فکرشو نمی‌کردم به اینجا برسم هیچکس درکم نمیکنه 💔 هرروز آرزو میکنم بمیرم دیگه هیچکس برام مهم نیست احتمال زیاد باردارم هستم از امروز ارامشو فقط تو مرگ میبینم خسته شدم از سگ دو زدن اعصابم نمیکشه توروخدا آرومم کنید

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

چرا طلاق نمیگیری

مستقلم که هستی

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميتوني ريختشو ببيني بعد چجوري حامله شدي ازش؟

بامیل خودم نبود زیاد رابطه نداریم 

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

خدا نکنه عزیزدلم برات اتفاقی بیوفته بچه داری گناه داره 

من نمیخوام راه غلط نشونت بدم ولی با همچنین آدمی 

نمیتونی زندگی کنی جدا شی بهتره 

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

عزیزمن تو که مستقلی چرا؟ تقاضای طلاق بده به خودت رحم کن به بچت رحم کن بکش بیرون از اون زندگی مگه چندبار قراره زندگی کنی بنداز دور مرتیکه اشغالو

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
بهش پول نده بزار ابرو ریزی کنه اب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب لوس و پرو شده مردک گنده

همش کتک‌کاری همه وسایلو می‌شکنه نمیتونم بهش پول ندم حتی مشکوکم که اعتیاد داشته باشه ولی نمی‌دونم چجوری بفهمم خیلی سادم خیلی