حالم خیلی بده از دیشب دارم گریه میکنم مگه من چندسالمه که این همه بلاسرم میاد؟ مگه من چیکار کردم که این شد زندگیم
دارم کنار مردی زندگی میکنم که ازش متنفرم یه لحظه هم نمیتونم ریختشو ببینم زندگیمو نابود کرده از همون روز اول ازش متنفر بودم😭
کی باور میکنه چند روز کلا خونه نمیاد کارم نمیکنه یا خانوادمون باید کمک کنن یا من حقوقمو بهش بدم
هم درس میخونم هم تو سالن تتو و پیرسینگ میزنم کل روز بچه دوسالمو تو سالن نگه میدارم گناه اون چیه؟ هرچی هم در میارم میدم کرایه سالن بقیشم میدم به اون که باهاش ول میگرده ولی بازم راضیم چندساعتِ روزو حداقل بیرونم ریخت همو نمیبینیم
چرا هیچی درست نمیشه دیگه یه درصدم امید ندارم ده بار خ و د کشی کردم ولی نمیتونم بمیرم بچمو چیکار کنم😭 تو این سن افسردگی شدید گرفتم به چندتا روانکاو مراجعه کردم هیچ نتیجه ای نگرفتم
من نه خواهر دارم نه دوست و رفیقی که باهاش درد و دل کنم فقط شمارو دارم دیگه بریدم همسنو سالای من دقدقشون چیه بعد من هرروز با زندگی میجنگم
خانوادم بدترین کاری که فکرشو کنید سرم انجام دادن ازشون متنفرم
مردی که اسمشو میزارن شوهر دائم خیانت میکنه البته برام مهم نیست همین که نزدیکم نباشه کافیه
بچه ها حاضر نیست کار کنه همه جور زندگی سرمنه دارم دیونه میشم حتی پول تو جیبیشم من میدم
آخرماه که دیگه خیلی از نظر مالی تو فشار باشیم دو سه روز با اسنپ کار میکنه که اونم پولشو میزاره تو جیب خودش حتی پوشک بچه هم من میخرم اخلاق گوهش که هرشب دعواست ابرومونو جلو همسایه ها رفته قشنگ انگشت نما شدم خجالت میکنم بیام بیرون😭 بهش پولم ندم همه شیشه هارو میشکنه سه ساله پدرم تو بی پولی و بدبختی در اومده هیچوقت فکرشو نمیکردم به اینجا برسم هیچکس درکم نمیکنه 💔 هرروز آرزو میکنم بمیرم دیگه هیچکس برام مهم نیست احتمال زیاد باردارم هستم از امروز ارامشو فقط تو مرگ میبینم خسته شدم از سگ دو زدن اعصابم نمیکشه توروخدا آرومم کنید