2777
2789

من مرغ ،ماهی،پیتزا میذارم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری خشک نمیشن .

اوایل بذار رو درجات کمتر که مغز پخت بشه،ده دقیقه اخر درجشو رو ۲۰۰ تنظیم کن گریل کنه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
چجوری خشک نمیشن . 

بخاطر اینکه دستگاه رو حتما از قبل گرم نمیکنی 

قبل اینکه مواد غذاییی رو بزاری داخلش همینطور که دستگاه خالی هست ، روی دمای ۲۰۰ درجه برای چند دقیقه مثلا ۵ دقیقه بزار کار کنه حالا چرا پیش گرمایش مهمه ؟ چون وقتی دستگاه از قبل گرم بشه آب موادغذایی رو خشک نمیکنه و ترد میشه  بعد که خاموش شد مواد غذایی رو همون لحظه بچین داخلش و با دمای مناسبش بزار ..

بعد رو مواد غذایی که میزاری حتما روغن اسپری کن که ترد بشه 

تو هواپز میزاری  یا سرخ کن بدون روغن؟

هواپز