2777
2789
عنوان

تولد شاهرخ خان کینگ بالیوود مبارک

248 بازدید | 6 پست

همین هفته است و کلی فیلم های جذاب قراره بزاره

اما پاتان و جوان و نگاه کنید دوستان

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام مثل من عاشق هند و فیلم هندی هستی😂

وحشتناک به قول پسرم بشدت

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
من خوراکم فیلم هندیه تازه با دوستامون یمدت فن پیج چنتا بازیگر هندی هم بودیم یادش بخیر هعععییی

خیلی دوست دارم

فیلم سینمایی فقط هندی

سریال فقط ترکی

واقعا بعضی وقتا گیج میشم تو انتخاب فیلم ولی شب فیلم سینمایی هندی گرگ نگاه کردم قشنگ بود

چاخانترین آدمی که میشناسم تو نی نی سایت تویی تو یه تاپیک گفتی اشپزی ت عالیه یکی گفت کوفته تبریزی چجوری درست میکنن گفتی فردا الان دوسال گذشته ولی هنوز فردا نرسیده اگه تو آشپز ماهری هست چطور نمیدونی چجوری برگ مو واسه دلمه نگه داری میکنند تا در زمستون هم بشه درست کرد  تو یکی تاپیکات گفتی حق طلاق داده به من گفتی تو یه باکس هدیه آورد خودم خواستم داد بعد تو نظرات میگی داشتم میرفتم بیرون گفتم منم ببر خودش سوپرایزم کرد  حالا من فهمیدم تو باکس هدیه کرد یا بردت دفتر سوپرایزت کرد یا خودت خواستی