2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم بخاطر خرید رژلب

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 39 پست
من یه کیف خریدم ۸۸ت میگم شاید حیفش کردم 😂الان اوضاعمون بیریخته البته  ولی درکل اگه برند و اصل ...

چون تنوع طلبم دوس ندارم لبام همیشه یه رنگ باشه 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون تنوع طلبم دوس ندارم لبام همیشه یه رنگ باشه 

ولی خب چون تنوع طلبم هستی الان بابت هرکدوم ۸۰۰ت بدی دیگه باید وام بگیری تا رژ بخری😂

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔
باز خیلی ارزون خریدی دو تا رژ دو تا خط لب هشتصد تومن خیلی خوبه 

اره میدونم گرون نیست و قیمتش مناسبم هست، اما میگم چرا اخه 4تا باهم، کاش مثلا نصفشو خریده بودم میدونی چی میگم

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
ولی خب چون تنوع طلبم هستی الان بابت هرکدوم ۸۰۰ت بدی دیگه باید وام بگیری تا رژ بخری😂

اره اینم هست 

اره میدونم گرون نیست و قیمتش مناسبم هست، اما میگم چرا اخه 4تا باهم، کاش مثلا نصفشو خریده بودم میدونی ...

آهان منظورت اینه که شاید کیفیتش یا رنگش خوب نباشه ؟؟؟ پس بفرست اگه رنگش اونی که تو سایت زده نبود رژ خریدن آنلاین خیلی ریسکی 

آهان منظورت اینه که شاید کیفیتش یا رنگش خوب نباشه ؟؟؟ پس بفرست اگه رنگش اونی که تو سایت زده نبود رژ ...

بحث رنگ و کیفیتش نیست حتی، با خودم میگم واجب نبود 4تا باهم بخرم و یجا 800 بدم فقط واسه ارایش لب 

چند ماه دیگه لازم نیست بخری اینجوری هم میشه فکر کرد قیمتشون هم خیلی خوبه خداییش 

مرسی از دلگرمیت فدات😘