2777
2789
عنوان

راه حلی دارین؟!

103 بازدید | 22 پست

سلام من ایشالله اذر ماه زایمان میکنم. 

میخوام مشکلمو بگم براتون. خانواده همسرم اعم از پدر و مادر و خواهراش ، کلا از اول بارداریم تا الانش ک سرما هم خورم تقریبا ی هفتس خونه مامانمم ن حال منو پرسیدن ن بچمو 

اون همه ازمایش اون همه سونو. اصلا ی کلمه نگفتن چطور شد

من بعد پنج سال دکتر رفتن طبیعی باردار شدم 

اما تا جاای ک اخلاقشون دستمه میدونم توو همه چی دخالت میکنن حتی روش خوابوندن و ،،، کلا اینطورین 

اما پیش همسرم جوری ذوق نشون میدن و میپرسن ک کی میاد و فلان،،،، حرصم میگیره ، اخه مگه همیرم میخواد بزاد یا من☹️

بعدشم میدونم از الان ک اخراشه شروع کردن نوم نوم کردن 

منم بیشتر اعصابم خورد میشه ک بابا تویی ک مادربزرگ و پدربزرگ و عمه هستی تا الان نپرسیدی ی ازمایشش چجوری در اومده 

بیخود میکنی ادعا میکنی نوم هس 

حالا من میخوام ی جوری ب خودشون یا همسرم بفهمونم ک من خر نیستم میدونم همه این چیزارو شماها نفهمین

چیکار کنم چجوری ب روشون بیارم یا چی بگم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

الان بارداری حساس شدی 

منم اینطور بودم . 

ببین حالا اگه همش ازت پرسجو میکردن که آزمایش چی شد فلان چی شد 

اونطوری هم حس میکردی فضولن بازم ناراحت بودی . 

اشتباه منو نکن 

خودخوری نکن 

بعدا میبینی که چقدر بودنشون حتی یک ساعت بدردت میخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیش خانواده همسرت زندگی میکنی؟

ن ولی تا دلت بخواد خونه اونام همیشه 

منم دوس ندارم برم ولی نمیشه همسرم ناراحت میشه خودشم قلبش مریضه دیگه نمیخوام اذیتش کنم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
الان بارداری حساس شدی  منم اینطور بودم .  ببین حالا اگه همش ازت پرسجو میکردن که آزمایش چ ...

میفهمم چی میگی 

اما بخدا جوری توو همه چیز حسودیمو میکنن جوری اذیتم میکنن ک دیگه این اواخر بخاطر هورمونامم بریدم

ن ولی تا دلت بخواد خونه اونام همیشه  منم دوس ندارم برم ولی نمیشه همسرم ناراحت میشه خودشم قلبش ...

وقتی بچت بسلامتی ب دنیا بیاد دیگه نمیتونی بری اونجا اونام ک نمیان نمیخاد ناراحت باشی

ن ولی تا دلت بخواد خونه اونام همیشه  منم دوس ندارم برم ولی نمیشه همسرم ناراحت میشه خودشم قلبش ...

ببین تا بوده همین بوده که خانواده شوهر چشم دید عروس رو ندارن مخصوصا اگه عروس زندگی جمع کن باشه 

وقتی بچه بیاد خودتونم سختتون میشه زیاد برید جایی و کمتر میری خونشون

به نظرم چیزی نگو هروقت شوهرت میخواد بره بگو باهم بریم ولی امشب خسته م فلانم و هی عقب بنداز

بچه هم اومد خواستن بگن اینجور کن اونجور کن هیچی جواب نده و کار خودتو بکن

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
وقتی بچت بسلامتی ب دنیا بیاد دیگه نمیتونی بری اونجا اونام ک نمیان نمیخاد ناراحت باشی

ن بخدا

از الان همسرم برناممونو چیده 

چجوری بریم و چند روز هفته اونجاییم

ولی امیدوارم ک دیگه ی جوری حل شه و با همسرمو بچم توو خونمون راحت باشیم 

میفهمم چی میگی  اما بخدا جوری توو همه چیز حسودیمو میکنن جوری اذیتم میکنن ک دیگه این اواخر بخاط ...

منم قشنگ درکت میکنم 

به خدا منم حتی وقتی همسرم سرکار بود 

ازشون کمک نمی‌خواستم . با اتوبوس و اسنپ و تنها میرفتم سونو و آزمایش و .... 

اما اواخر بارداری خیلی الکی ناراحتی کشیدم . پیش پیش استرس در خودم ایجاد میکردم . اشتباه منو تکرار نکن 

فردا میخوای به بچه شیر بدی . 

وقتی بچه ام شش ماهش شد 

یهو تصمیم گرفتم نگاهم رو بهشون عوض کنم 

حتی اگه یه خوبی اندازه ی یک لیوان چای به خودم 

یا یک شیشه شیر درست کردن برای بچه بود 

توی ذهن خودم همش مرور کردم 

حسم بهشون خوب شد 

متعاقبش رفتارم باهاشون بهتر شد 

بعد دیدم اونا هم چقدر دارن بهتر میشن . 

به خدا من تاثیر مهربانی متقابل رو دیدم 

و الان بابت ناراحتی هایی که توی بارداری کشیدم پشیمونم 

میفهمم چی میگی  اما بخدا جوری توو همه چیز حسودیمو میکنن جوری اذیتم میکنن ک دیگه این اواخر بخاط ...

ببین حتما یچیزی داری و از خودشون سرتری  که حسادت میکنن وگرنه بی دلیل نیست

ولشون کن اونا عقده ای هستن شما ک مثل اونا نیستی

فقط هردفه جوابشونو بده که فکر نکنن متوجه نمیشی

ن بخدا از الان همسرم برناممونو چیده  چجوری بریم و چند روز هفته اونجاییم ولی امیدوارم ک دیگه ...

پس با همسرت صحبت کن بچه همش سختی و بیخابی کلی کارای خونه اگه بخای حرص اونارم بخوری چیزی ازت نمیمونه

ببین تا بوده همین بوده که خانواده شوهر چشم دید عروس رو ندارن مخصوصا اگه عروس زندگی جمع کن باشه  ...

اره از الان میگن ال کن بل کن 

ما پنج تا نوه بزرگ کردیم و فلان و ،،،،،

ولی بخدا مشاور ها هم میگن ک کسایی ک ادعای چندتا بزرگ کردن بچه رو دارن اونا از همه بیشتر نمیدونن 

والا خانواده ما هم چندتا نوه و بچه بزرگ کردن هیچکدوم تا بحال ادعا نکردن و میگن شاید یکی بشتر از ما میدونه

ن بخدا از الان همسرم برناممونو چیده  چجوری بریم و چند روز هفته اونجاییم ولی امیدوارم ک دیگه ...

وقتی بچه بیاد همش بهم میریزه همش باید به بچه برسی دم به دقیقه شیر میخواد پیپی میکنه خوابش میا اروغ داره ، مردا از بچه داری چیزی نمیفهمن که اینجوری میگه

ببین حتما یچیزی داری و از خودشون سرتری  که حسادت میکنن وگرنه بی دلیل نیست ولشون کن اونا عقده ا ...

ممنونم عزیزم لطف داری 

اما من اشتباهم اینه ک هر دفعه میگم عیب نداره بزار بگن نفهمید و ،،، 

یا بخاطر این ک همسرم اذیت نشه چیزی نمیگم اما بازم ب نفهمیشون ادامه میدن

پس با همسرت صحبت کن بچه همش سختی و بیخابی کلی کارای خونه اگه بخای حرص اونارم بخوری چیزی ازت نمیمونه

دقیقا