2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باغ پر سیب یعنی پاداش سیب قرمزم یعنی علم و دانش و سیب زردم یعنی مراقب بودن کلا سیب یعنی پاداش و علم و دانش ولی یه معنیه دیگه که داره یعنی زیاد بلند پروازی نکن

𝗡𝗶𝗸𝗶𝗮 𝘀𝗵𝗶𝗽𝗲𝗿

دوست عزیز معمولاً خواب رو برای کسی تعریف نمیکنن یه استادی داشتم سالها پیش اهل تفسیر و تدبر قرآن بود همیشه بهم میگفتی خواب رو برای هیچ کس تعریف نکن حتی خواب بد ...

می‌گفت خواب یه چیزی داره که مثلاً من اگر چیزی هم از تعبیر خواب ندونه ولی اونو تعبیر کنم حتی به غلط همون اتفاق غلط میوفته ... خیلی بهم میگفت

می‌گفت هر وقت خواب بدی دیدید اول از همه پاشدین نیت کنید و 5 تن آل عبا رو بهشون سلام بدین و بگین تعبیر این خواب خودتون بریزین و تست کنید و حتما بعدش صدقه بدید.

علم تعبیر خواب علمی لدونی و فقط مخصوص اولیای خداست و هرکسی نمیتونه تعبیر کنه ممکنه دو نفر یه خواب دقیقا مثل هم ببینن ولی تعبیرشون کاملا متفاوت باشه .

ولی درکل حتی به خواب های بد هم گمان خوب ببرید و حتماً کاری که بالا خدمتتون گفتم انجام بدین موفق باشید.