2777
2789
عنوان

میشه برای زایمان طبیعی راحت و کم بخیه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 48 پست

برای زردی عرق کاسنی بخور دوماه آخر روزی دولیوان

گرمی نخور سه ماه آخر این دوتا تجربه منه

خودتم روزی دوتا سه ساعت پیاده روی کن با اجازه دکترت ی آمپولی بود فک کنم اپیدورال موقع زایمان تزریق میکنن بی‌حس شی یا اگه زایمان اولته ماماهمراه بگیر موقع زایمان سرپا وایستادن و نفس عمیق کشیدن خیلی تاثیر داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هفته ۳۷ به بعد پیاده روی برای زایمان طبیعی خوبه و برای اینکه زردی نگیره میگن تو ماه نهم باید خاکش ...

ممنون عزیزم خاکشیر رو به صورت شربت بخورم

خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝  من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی  امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍
ممنون عزیزم خاکشیر رو به صورت شربت بخورم

اینم بگم بچم اصلا اصلا یه ذره هم زردی نداشت هفته چهل و یک و پنج روز دنیا اومد داشت هفته چهل و دوم پر میشد که دکترم گفت اگه دردت نگیره باید بیای آمپول بزنیم

برای زردی عرق کاسنی بخور دوماه آخر روزی دولیوان گرمی نخور سه ماه آخر این دوتا تجربه منه خودتم روزی ...

ماما همراه ک قبول نمیکنن

فردا داخل ۳۸میرم . خیلی استرس دارم 

خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝  من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی  امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍
اره البته خیلی شیرین درست نکن بخاطر قند

چشم ممنون عزیزم 

اینم بگم بچم اصلا اصلا یه ذره هم زردی نداشت هفته چهل و یک و پنج روز دنیا اومد داشت هفته چهل و دوم پر ...

چقدر خوب 

چرا قبول نکنن شما خودت هزینه میکنی فک نکنم کاری داشته باشن

بیمارستان تامین اجتماعی هست گفتن قبول نمیکنن.شهرمون بیمارستان خصوصی هم نداره