2777
2789

بچها من الان ۲۷ سالمه اینهمه مدت عقب انداختم...همش پیش خودم فک میکردم سخته یا نمیشه و فلان...

همه خانومای فامیل راننده ان...فقط من نگرفتم.

چیکار کنم انقد دلم میخواد حرفه ای بشم.

جاریم انقد رانندگیش خوبه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیقا اینجوری بودم اما رفتم تو دل ترسم، ولش نکردم گواهیناممو که گرفتم مربیگرفتم چند جلسه با ماشین خودم بعدم باز با ترس و استرسم مقابله کردم و تنهایی ماشینو بردم بیرون. یکماه هرروز تمرین کردم و الان دیگه قشنگ راه افتادم شکر خدا😍

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

ادما دو دسته ان 

ی سریا ترجیح میدن اویل رانندگی ک هنوز خیلی مسلط نیستن یکی پیششون بشینه و رانندگی کنن

ی سریا مث من ترجیح میدادم تنها باشم ک کسی شاهد سوتی دادنمم نباشه

همین ک جاریت رانندگی میکنه بکن واسه خودت انگیزه و همش با خودت بگو وقتی اون میتونه قطعا منم میتونم

فقط اگه نشستی بیخیال نشو پشت سر هم حتی مسیرهای کوتاهم بشین کم کم ملکه ذهنت میشه و اصلا متوجه نمیشی کی تا این حد حرفه ای شدی

موفق باشی😍

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔
اخ ینی میشه منم مثه شما حرفه ای بشم؟ ای خدااا

باورت نمیشه تا همین چندماه پیش منم حسرتم بود رانندگی و با ناامیدی آه میکشیدم و دغدغه ی شب و روزم بود😤😤😤

اما خواستن توانستن است از یه جایی قاطعانه باید شروع کنی

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

ادما دو دسته ان  ی سریا ترجیح میدن اویل رانندگی ک هنوز خیلی مسلط نیستن یکی پیششون بشینه و رانن ...

من دقیقا دسته دوم بودم😅😅😅

و دقیقا اوایل یه مسیر خلوت و کوتاه رو روزی بیست بار میرفتم و برمیگشتم😅😅😅

باید تو دل ترس قرار بگیری 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚