2777
2789
عنوان

چی بخورم پریودیم بند بیاد؟

162 بازدید | 8 پست

میخوایم بریم مسافرت قرار بود یک هفته دیگه پریود بشم ولی نیم ساعت پیش شدم چی بخورم بند بیاد خواهشا اگه میدونین بهم بگین میدونم اینجوری مسافرت کوفتم میشه

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بند که نمیاد چون تازه شدی اما هر ۶ ساعت مفنامیک و هر ۸ ساعت ترنسید بخور خیلی خیلی کم میشه اصلا حس نمیکنی پریودی 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بند که نمیاد چون تازه شدی اما هر ۶ ساعت مفنامیک و هر ۸ ساعت ترنسید بخور خیلی خیلی کم میشه اصلا حس نم ...

ترنسید ندارم اما مفنامیک دارم

مفنامیک بخورم چندروز طول میکشه بند بیاد؟

الانم خونریزی ندارم فقط یه لک کوچیک دیدم. بخورم قطع میشه؟

ترنسید ندارم اما مفنامیک دارم مفنامیک بخورم چندروز طول میکشه بند بیاد؟ الانم خونریزی ندارم فقط یه ...

پریود اگه شروع بشه که بند نمیاد فقط این قرصا کمترش می‌کنه بعد از دو_سه نوبت مصرفشون کم میشه اگه لک بوده اصلا نخور چون بدتر به هم می‌ریزه

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

پریود اگه شروع بشه که بند نمیاد فقط این قرصا کمترش می‌کنه بعد از دو_سه نوبت مصرفشون کم میشه اگه لک ب ...

صبح میخوایم راه بیفتیم اگه شروع کردم به خونریزی اذیت میشم میخوام تا زوده جلوشو بگیرم