2777
2789
عنوان

تشخیص دادن که بچه برادرم اوتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 38 پست
عزیزم ببخشید میدونم حالت بده میشه سوالم جواب بدی در مورد بچه یکی از دوستام حرف نمیزنه ۳ سال و نیمشه

باید بررسی کنه

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببخشید میدونم حالت بده میشه سوالم جواب بدی در مورد بچه یکی از دوستام حرف نمیزنه ۳ سال و نیمشه

تخم. بلدرچین و کبوتر خیلی خوبه براش 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

استارتر بهترین روانپزشک شهر ما که مردم از استانهای اطراف هم میان پیشش برای پسر منم تشخیص اتیسم داد من آوردم خونه کلن گوشی و تلویزیون را قطع کردم تا تونستم برم تو جمع بچه ها قرص ریسپریدون و شربت پیراستام بهش دادم بعد از شش ماه وقتی باز بردم پیشش بهش نگفتم که قبلن هم پسرمو دیده دکتر هم یادش نبود وقتی از دکتر پرسیدم پسرم اتیسم هست یا نه خندید وگفت خانم چه حرفایی میزنی پسرت اصلن اتیسیم نیست

استارتر بهترین روانپزشک شهر ما که مردم از استانهای اطراف هم میان پیشش برای پسر منم تشخیص اتیسم داد م ...

قرصا برای چی بود 

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.