2777
2789
عنوان

من قربانی کودك همسری هستم !

1487 بازدید | 15 پست

اولاً با کاربري جدید اومدم

به دلیل گزارش های مسخره یه عده آدم بیکار این پنجمین سیم کارتمه ,پس اگه مغزت گنجایش حرفامو نداره لطفاً برو بیرون از تاپیکام!! مثل بچه دبستانی ها از پشت گوشیت گزارش نزن. شیرین نمیشی!!!

چندروز دیگه تولدم هجده سالگیمه 

مشغول به تحصیل هستم و یك فرزند تقریبا دوساله دارم و قصد جدایی دارم اما طرفم هیچ جوره راضی نمیشه حتی با بخشیدن مهریه ام !! 

پس سوال پیش میاد که از چه طریقی میتونم اقدام به جدایی بکنم...

جدا از اون اگر نصیحتی برای سن هجده سالگی دارید بفرمایید 

و در آخر هیچوقت پدر و مادرم رو نمی‌بخشم که زندگی ام رو نابود کردند ...

لطفا نپرسیدچیشده

من چندبار با کاربری های قبلیم داستان بخش هایی از زندگیمو نوشتم که ۹۰٪ باور نکردن و حق میدم

تو این سن همچین تجربه های وحشتناکی داشتم.. حتی حضوری هم تعریف میکنم کسی باور نمیکنه پس ترجیحاً سکوت میکنم که بهترین انتخابه..

لطفاً راهنمایی/نصیحت یا هرنقدی دارید بفرمایید

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

چرا میخوای جدا شی؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحن صحبت کردنت مشخصه چقدر واسه ازدواجت  زود بوده!!!

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

چرا میخوای جدا شی؟

به معنای واقعی کلمه ازش متنفرم حتی یه ثانیه هم نمیتونم ببینمش 

هر گندی که فکرشو بکنی زده هر بلایی که فکرشو بکنی سرم آورده اصلا نمیتونم تعریف کنم چندبار نوشتم گزارش زدن 

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

یسوال چرا پدر و مادرت شمارو زود شوهر دادن؟پولدار بود؟یا خوشگل یا سرشناس

سرشناس که نه پولدارم نبود هیچی نداشت خانوادش از خانواده خودمون شاید ده پله پایین تر باشن

پدرمادرم به دلیل یه سری منافع خودشون اینکارو کردن 

تک فرزند هم بودم..

از لحن صحبت کردنت مشخصه چقدر واسه ازدواجت  زود بوده!!!

لحن صحبت کردنمو فاکتور میگرفتی 

سنم گویا بود

من مجردم و 22 سالمه...

گاهی با خودم میگم اگر زمان برگرده عقب انتخاب بهتر برای رشته تحصیلیم و مسیر زندگیم میکردم....

بابت 18 سالگی که گفتی ، میتونم بهت پیشنهاد بدم که بگرد سراغ توانایی هات تا راه پول در آوردن رو یاد بگیری و درآمد داشته باشی 

اما بابت طلاقت، والا من چیزی از دادگاه چاینا نمی‌دونم ... ولی طبعا اگر دلیل موجه برای دادگاه بیاری به مرور میتونی طلاق بگیری ، مثلا ثابت کنی که شوهرت چه ایراد هایی داره

خواهرم چند سال پیش طلاق گرفته و با توجه به تجربه اون ، باید بهت بگم بهترین راه جدا شدن اینکه به هر شکلی شده شوهرتو راضیش کنی که طلاقت بده...

با کمک دادگاه و قاضی حالا حالا ها باید بدویی که بتونی طلاق بگیری ،پس شوهرتو راضی کن 

من مجردم و 22 سالمه... گاهی با خودم میگم اگر زمان برگرده عقب انتخاب بهتر برای رشته تحصیلیم و مسیر ز ...

درآمد تقریبا دارم در کنارش درسم میخونم خانوادمم از نظر مالی کمکمون میکنن

واسه طلاق اگه بتونم مدرک جمع کنم میشه بدون حضور و رضایتش جدا بشم؟ و البته میدونم که پروسه طولانیه 

دوساله دارم تلاش میکنم هرکار که فکرشو کنی کردم راضی نمیشه

دیگه ناامید شدم نمیدونم چیکار کنم  سعی میکنم بی تفاوت باشم ولی نمیتونم نمیشه بازم ازارم میده

درآمد تقریبا دارم در کنارش درسم میخونم خانوادمم از نظر مالی کمکمون میکنن واسه طلاق اگه بتونم مدرک ج ...

بتونی ثابت کنی که شوهرت اختلال داره ، مثلا امنیت جانی کنارش نداری...

یا ثابت کنی که همه جوره داره خیانت می‌کنه ...

یا ثابت کنی خرجتو نمی‌ده....

یا ثابت کنی خودتو و بچتو میزنه...

تهدید و...

خب ثابت کردن اینا کارتو جلو میندازه برای طلاق ...

ولی حالا چرا حاضر نیست خودش بیاد طلاقت بده؟؟