2777
2789

تصمیمی که دل خودتون باهاش نبوده صرفا بخاطر خانواده تون گرفته باشید؟

و الان پشیمونید ازش؟

*خودمو که توی این شرایطم مثال میزنم ، بین اینکه توی این سن دانشگاه برم یا شغل ازادو بچسبم که بتونم سریع تر به در امد برسم موندم ، علاقه و خواسته قلبی خودم تحصیله چون هیچوقت اون حال خوبی که موقع درس خوندن تجربه ش میکنم موقع انجام کار دیگه ای تجربش نکردم اما منطقم میگه چون تک فرزندم و فقط با مادرم زندگی میکنم باید بخاطر اونم که شده کار کنم ...* اما من دلم میخاست حداقل توی این سن درس بخونم ...

تاحالا اینکارو نکردم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه تاپیک خوبی

من واسه مهاجرت بهشون گوش دادم گفتن فعلا این کارو نکن منم موندم ولی حس میکنم قراره پشیمون بشم

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
😂🥲میدونی با این وضع و شرایطم یکی نیست بگه تو غلط میکنی میری سایت های برای مهاجرتم چک میکنی .....

🤣🤣🤣🤣

منم تو فکر مهاجرتم ولی ده پونزده سال اینده

فعلا دارم مقدماتشو میچینم🤣

کشور موردنظرم هم المان یا کاناداس

دقیقا من که دیگه حتا جرعت گفتن قضیه علاقم به مهاجرتم ندارم  چندسالته؟

چند وقت دیگه میشم ۲۰

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
🤣🤣🤣🤣 منم تو فکر مهاجرتم ولی ده پونزده سال اینده فعلا دارم مقدماتشو میچینم🤣 کشور موردنظرم هم ...

منم المان یا ترکیه 

ولی خب بنظرم چون محدودیت سنی دارن برای تحصیل الانا رفتن بهتره 

چندسالته؟

منم المان یا ترکیه  ولی خب بنظرم چون محدودیت سنی دارن برای تحصیل اونجا رفتن بهتره  چندسا ...

بخاطر بچه هام میرم،وگرنه ک خودم همینجا درس میخونم

میرم ک راحت زندگی کنن ،با ارامش بدون اضطراب این خاورمیانه لعنتی

دانشگاه چی؟رفتی؟

نه میخواستم دانشگاهمو اونجا بخونم که نشد

تو چند سالته؟