2777
2789
عنوان

سریال یوسف پیامبر ( همگی بیاید 🙂😊 )

| مشاهده متن کامل بحث + 3133 بازدید | 113 پست

ینی اونروز ک دیدم میخوا بدش مث چیییییی ذووقققق کردممممم وقتی تو تلویزیون دیدمش اینقع خوشحال شدم اونوق مهمونیم بودیم آبروم رف😂🥲چن ساله منتظرشششمممممم وایااایییییی

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

تکرارش رو ساعت چند میده؟

۲ عصر 

۶ صبح فکر کنم 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکرارش رو ساعت چند میده؟

ساعت 14

چون فیلمایی ک ساعت 10 شب گذاشته میشن ساعت 2 تکرارشونه

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

و هردفه منتظری پایانش تغییر کنه😂😂😂

👌😐🤣🤣

چند شب پیش رفتم خونه پدر شوهرم داشتن جومونگ میدیدن 

نشستم نگاه کردم😊

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
مگه بازیگرش ممنوع التصویر نشده؟؟!!

نه تو تلویزیون گذاشتنش ک میخواد پخش بشه 16 ابان

تکرارش رو ساعت چند میده؟

نون خ رو اگه ببینی ، احتمالا تکرارش رو ساعت تکرار نون خ بده

چون به جای نون خ میخواد پخش بشه

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در حال مرگ 🫀___________________________
ینی اونروز ک دیدم میخوا بدش مث چیییییی ذووقققق کردممممم وقتی تو تلویزیون دیدمش اینقع خوشحال شدم اونو ...

@نگار_خانم2

عشقم تو نمیبینی؟؟😍😍

نکه فیلم خیلییی قشنگیه خبر دارم بشن😒کاش مثله مختار اینم قطع شه 

خدانکنه😐😐😐😐😐همین امسال ک مختارنامه پخش نشد من افسردگی گرفتم🥲😂😐

آی فیلم ۲ هر شب ساعت۸ پایتخت میذاره؛ الان پایتخت ۴ پخش میشه 

ما آی فیلم ۲ نداریم 🙁🙁🙁🙁🙁🙁😕😕😕😕😕😕😭😭😭😭😭😭😭😭

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در حال مرگ 🫀___________________________