2777
2789
عنوان

عکس رنگی

64 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها یه سوال داشتم کسی که دوماه پیش بارداری شیمیایی داشته ایا نیازه بازم عکس رنگی بده؟ یا همینکه یبار تست مثبت شده یعنی لوله ها و رحم گرفتگی ندارن؟؟؟ اصن این عکس رنگیو کیا باید بدن؟ 

من سنم بالای ۳۵هست و حدود هشت ماهه تو اقدامم شوهرم واریکوسل داره و درحال مصرف دارو هست 

فکر نکنم نیازی باشه بازم باید با دکترمتخصص صحبت کنید  ببخشید شوهر شما با سونو گرافی متوجه بیم ...

اره بعد از یه مدت که اقدام کردیمو نشد سونوی بیضه براش نوشتن که متوجه واریکوسل گرید دو شدن اما دکتر گفت اونقدا شدید نیست و با دارو باردار میشم اما تا الان جواب نداده⁦☹️⁩⁦☹️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما اگ میدونید چیزی کوتاهی نکنید من فقط یه دکتر متخصص رفتم ک گفت نیاز نیست عکس بدی اما توی اینستاگرام از پیج فلورا پرسیدم گفت باید عکس رنگی بدی میخواستم تجربه شمارو بدونم

اره بعد از یه مدت که اقدام کردیمو نشد سونوی بیضه براش نوشتن که متوجه واریکوسل گرید دو شدن اما دکتر گ ...

شرمنده زیاد سوال میپرسم 

چه داروهایی دادن برای شوهر شما؟

برای شوهر من دارو دادن ولی سونو نشده 

برای همین میپرسم

[QUOTE=316363308]شرمنده زیاد سوال میپرسم  چه داروهایی دادن برای شوهر شما؟ برای شوهر من دارو دادن ولی سونو نشده ...[/QUOTEچجوری سونو نشده ولی دارو دادن؟ پس از کجا فهمیدید واریکوسل داره؟ پنتوکسی فیلین و امگاسه و ویتامین ای داد