2777
2789
عنوان

لعنتتتتت به دختری که اسمش بره تو شناسنامت🙂💔 لعنت به عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 60 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب خدا رو شکر، وگرنه بد تر از غم عشق مکافات این موضوع. یه دخترو از پا در میاره ،البته بستگی به فرهن ...

هیچوقت حرفشم نزد میدونست هم مخالفم هم قبل ازدواج نمیخواست

سیگار های بهمنش را دوست دارم  بوی بد پیراهنش رادوست دارم  اگه زن بگیره ،، این از خودم بو ...

گویند دیوانه شنیدی زن گرفته؟

دیوانه ام حتی زنش راهم دوست دارم

اصل شعر اینه

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

آدم میاد اینجا از همه چی ناامید میشه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
مسائل شخصی

خو دیگه رفت. خودکشی کردی که پرونده روانی هم برات درست شه؟! بعضیاتون دیگه خیلی قضیه رو هندی میکنید. یه پسر از بین چهل میلیون پسر توی ایران بود. تحفه که نبود. بهش هم می‌رسید می‌فهمیدی همچین آش دهن سوزی نبوده. از دور قشنگه همه چی

ممدجون چرااینجوری شدن اون ازدیروزاینم الان

بخدا آدم میاد اینجا افسردگی میگیره 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

لعنت به این سن و سال جوونی و عاشقی هم سن من بشی میگی کاش آنقدر ببخشید خر نبودم 

دقیقا عین خودم 

حس و حالتون رو دقیقا ۱۵ سال پیش داشتم 

و بیماری کشیدم بابتش

بخاطر همین میگم ارزش نداره.. نکن با خودت 

آهنگ سبب منم

آهنگ فدای سرت 

آهنگ اون که یه وقتی تنها کسم بود 

اینارو دیگه هرگز نمی‌خوام گوش بدم 

فقط تاپیک امام حسین حالمو خوب کرد

وارد تاپیک های منفی نشو عزیزم ❤️❤️