2777
2789
عنوان

واییی دیو‌وونننهههه شدممم

232 بازدید | 25 پست

خواهرم کلاس دهم هست 

بعد به خاطر این نهایی شدن ها خیلی استرسی و روانی شده خیلییی

حالش بده 

همش تو خونه هس

هرچی بهش میگم بیا با هم دو قدم بریم بیرون روحیت عوض بشه گوش نمیده 

درساشم میخونه ولی با این وجود زمان کم میاره 

بعد معدشم درد گرفته و سوزش شدیددد 

چهار شنبه و پنجشنبه رو یه جورایی نذاشتیم درس بخونه هم معده درد شدید داشت و هم یه حالت جنون تو خونه پیدا کرده بود و وحشتناک افسرده شده بود 

ما هم بردیمش بیرون و اینا

بنده خدا حالش یکم خوب شده بود و روحیش عوض شده بود 

...

منم تو دوره مدرسم معده درد شدید داشتم همش علتش استرسه الان با وجود دانشگاه و اینا ولی دیگه مثل قبل نیستم

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور

ولی بعدش جمعه دوباره نشست درس خوندن و بعدش گفت جاموندمو نخوندم 

الانم همین طور داره اینا رو میگه میگه امتحان زبان هیچی نخوندم

وایی چیکار کنم 

معدشم وحشتناک درد میکنه 

افسردگی هم فکر کنم گرفته 

حالش خیلی بده

چیکار کنه؟

امروز انقدر معدش درد میکرد و گریه میکرد گفتیم مدرسه نرو ولی با گریه رفت 

چیکار کنیم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من المپیادی و خرخون کلاس ، بهش بگو که با زندانی کردن خودت و استرس هیچ کاری نمیتونی بکنی فقط داری خودت و خسته می کنی بگو راهی که تو رفتی رو یه دختر قبل تو رفته این راهش نیس داری به خودت صدمه میزنی

تو خونه حتما سعی کن باهاش حرف بزنی استرسش و کم کنه کنکور به شرایط روحی دانش اموز نگاه نمی کنه فقط به درصد و تراز توجه می کنه تا استرسش کنترل نشه تهش میشه یکی مثه من 

اگه دیدی تاثیر نداش حرفات خواستی بگو بیاد اینجا من بگم که این اشتباهه محضه

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●
الان میگم بیاد

بگو بیاد باهاش حرف بزنم

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●
من خیلی معده درد شدیدی دارم  الان زبانمون هیچی ازش نخوندم فردا امتحان دارم  چیکار کنم؟

چون داری به خودت استرس میدی دختر خوب 

اینطوری بدن تو حالت تنش قرار میگیره اروم نمیگیره

اول ارامشت و حفظ کن 

یادبگیر تو زندگیت تو شرایط مختلف باید اول ارامشت و حفظ کنی

من خیلی معده درد شدیدی دارم  الان زبانمون هیچی ازش نخوندم فردا امتحان دارم  چیکار کنم؟

ببین تا فردا صبح حداقل کم کمش ۹ ساعت وقت هس 

بدن و مغز وقتی تو شرایط معمولیه راحت تر یادمیگیره تا وقتی که تو عذابه و تنشه 

تو وقتی با بدن سالم و بدون استرس بخونی تهش بکشه خوندت ۳ ساعت اما با استرس چی؟ اولم بازدهیت میاد پایین یه مطلب و ۲۰ بار باید بخونی ثانیا از خونده هاتم هیچی متوجه نمیشی 

یه قرص بخور یکم دراز بکش چشاتو ببند به فردا و زبان و امتحان و درس و کنکور و ... فک نکن 

بدنت که به حالت ارامش برگشت شروع کن کتاب و باز کن و بخون