2777
2789

همش میگفتم چرا من اینطوریم چرا بقیه ن 

میدونید بیشتز وقتا تو زندگیم یه دغدغه ای هست 

یا بدنم مشکل داره یا روحی اسیب دیدم هعی

بعد الان دوس دارم خدا از دستم ناراحت نباشه اما یه غروری یه چیزی نمیزاره بهش بگم منو ببخش انگار ک هنوز از دستش ناراحتم

یعنی توبه نمیکنم

بعد تو قران نوشته  تا خدا توفق توبه ب انسان نده انسان توبه اینا نمیکنه یعنی لطف و توفق خدا نصیب من نمیشه

یعنی اینقدر بدم؟

بگو اللهم عجل لولیک الفرج واسه ظهور

میدونی دقیقاً تو شرایط تو بودم و تقریباً هستم 

اما من نگاهم به خدا اونطور نیست بهش میگم گلایه مند اما پناهی جز تو ندارم نگاه به حرفام نکنم از بی تابیمه از دل سوخته ام اما دلشکسته ام ،زورم به تو رسید بزار یک دل سیر راحت باهات حرف بزنم  و من حس میکنم خدا مهربونه نکاه میکنه همش میگم کجایی بیا سرمو بزارم رو پاهات هیچی نگو بزار یک دل سیر گریه کنم فقط نوازشم کن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

میدونی دقیقاً تو شرایط تو بودم و تقریباً هستم  اما من نگاهم به خدا اونطور نیست بهش میگم گلایه ...

چ حرفات قشنگه اما من حتی نمیتونم اینقدر خوب باهاش برخورد کنم و دلش بدست بیارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ حرفات قشنگه اما من حتی نمیتونم اینقدر خوب باهاش برخورد کنم و دلش بدست بیارم

بهش میگم خدایا تو بر همه چیز خبری بصیری سمیعی صبوری 

اما من بنده عجول تو ام که تعجیل عذاب فلانی می‌خوام می‌دونم تو بهترین زمان بهترین انتقام رو میگیری اما دلم بی تابه 

میدونم تو مهربونی و من باز طلبکارانه صدایت میزنم منو ببخش منو ببخش که بی تو جز تو کسی رو ندارم ،بی پناهم پناهم بده بی توانم امان بده ناارامن ارامشم بده 

با خدا خوب حرف بزن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بهش میگم خدایا تو بر همه چیز خبری بصیری سمیعی صبوری  اما من بنده عجول تو ام که تعجیل عذاب فلان ...

من بلد نیستم زیبا صحبت کنم و یجوراییی دلش بدست بیارم

من بلد نیستم زیبا صحبت کنم و یجوراییی دلش بدست بیارم

قرانو باز کن