2777
2789
عنوان

چرا خدا اینجوریه

209 بازدید | 18 پست

قبلش بگم که وضعمون خوب بود بی پولی اصلا نمی‌دونستم قرض گرفتن چیه اصلا فکر میکردم مگه میشه کسی انقد بی پول شه قرض بگیره اما الان زیر خط فقریم از رفتار اطرافیان که وقتی بی پول میشی که نگم اما یه زمین داریم که ده پانزده میلیاردی پولشه اما فروش نمیره که نمیره الان دوسه سالی هست چرا آخه هر روز خدا رو صدا میزنم اما خبری ازش نیست چرا مگه نمیگن اراده کنه براش تو یه دقیقه ای😥پس چرا انقد مجبوریم صبر کنیم درصورتی که اگه بخواد عذاب نمیکشیم چرا انقد التماس بنده هاشو می‌شنوه ولی جواب نمیده 😔🥺

پس انداز درست نکردن نتیجش میشه این

خودمم پس انداز درست نمیکنم اما خب نتیجش اینه دیگ...

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط پول زمینتون 15میلیارده بعد میگی زیر خط فقریم اگه اینطوریه که ما دیگه از خط فقر چار قلو حامله ایم

الان بخاطر مسائلی که زمین خوردیم من یه خونه با چک گرفتم اونم ۲۵ ملیون اما این زمین هم اصلا فروش نمیره ایشالا که خدا ده هزار برابر شو به شمام بده عزیز دلم

ببین  دوست مامانم یه زندگی ب شدتتتت سخت رو پشت سر گذاشت

مجدد ازدواج کرد

اون مشکلاتو نداشت ولی ی سری اتفاقای دیگه تجربه کرد

علاوه بر ی بچش یکی دیگشم دچار یه بیماری شد

الانم کمی مشکل داره هتوز

همش زندگیشو رسوند ب ۱۰۰ ولی یدفعه رسید به صفر

ولی میدونی چیه؟

هیچوقت از خدا شکایت نکرد و نتوپید بهش

اتفاقا دیروزم بیرون بودیم موقع اذان مغرب دعا کرد و شکرگذاری 

مذهبیم نیس ولی ماشاالله شاده و اهل گردش

امید داشته باش عزیزم

امید و توکل ب خدا آدمو آروم میکنه

درسته خدا کمکش کنه اما شرمندگی از دخترم شده بغض تو گلوم

چرا آخه؟

شغل همسرت و خودت چیه؟

و حقوقاتون چقدره؟

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
چرا آخه؟ شغل همسرت و خودت چیه؟ و حقوقاتون چقدره؟

خودم خونه دارم همسرم شرکت می‌ره حقوقش ماهی هشت ملیون با اضافه کاری نه تومن هم میشه ولی فقط اجاره خونه چهار ملیون میدیم حالا خرج خونه و دخترم که از همه چی می‌زنیم بازم همش لنگ میزنیم

خودم خونه دارم همسرم شرکت می‌ره حقوقش ماهی هشت ملیون با اضافه کاری نه تومن هم میشه ولی فقط اجاره خون ...

خب خودت چرا سرکار نمیری؟

شرکت دولتی میره؟

ماشین دارید؟

خونه نداشتید اصلا از اول؟