2777
2789
به هر حال الان باید خونه مستقل داشته باشین یا شما جایی  رو برای خودتون اجاره کنید یا ایشون ولی ...

میدونید من راضی ام به اینکه یه خونه دو طبقه باشه هر لحظه خواست بره سر بزنه هر کی تو زندگی خودش باشه اینم قبول نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونید من راضی ام به اینکه یه خونه دو طبقه باشه هر لحظه خواست بره سر بزنه هر کی تو زندگی خودش باشه ...

همین و اول با همسرت مطرح کن و راضیش کن تا این کار و انجام بده مطرح کردن موضوع رو هم بذار خود همسرت به مادرش بگه بگو برای حفظ حریم شخصی و استقلال و حفظ احتراما بهتره که مستقل از هم زندگی کنید بگو خوبه الان مادر شما هم بیاد با شما زندگی کنه همسرت معذب نمیشه

بنظرتون من الان پاشم برم بگم هر وقت تونستی یه زندگی مستقل برامون بسازی من میام و اگر نه جدا بشیم خیل ...

این مشکل تو به خاطر همسرته،همسرته که این انتخابو کرده وگرنه اگه اون نخواد مادرش نمیتونه به زور بیاد خونتون،تو باید همسرتو متقاعد کنی،من خیلیارو میشناسم که به خاطر درخواست زندگی مستقل کارشون به قهر واینا کشیده،نمیدونم وضعیت تو چطوری میشه بستگی به علاقه ی شوهرت به تو داره🫤

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

این مشکل تو به خاطر همسرته،همسرته که این انتخابو کرده وگرنه اگه اون نخواد مادرش نمیتونه به زور بیاد ...

خیلی بهم وابسته اس وقتی قهر میکنم هر کاری میکنه ک من بخندم ولی من خودم نمیتونم رو خواستم بایستم من آدم شجاعی نیستم میترسم از اینکه بلایی سر مادرش بیاد بگه تو باعث شدی برا همین

ببین من تعبیر خوابتو گفتم. از توضیحاتت متوجه نشدم در ظاهر آدم خوبیه؟ یا واقعا خوبه کاری به کارت ندا ...

در ظاهر خوبه ولی رفتارش بامن جوریه که انگار دو تا هوو هستیم انگار همه الویت زندگیش پسرشه  

خیلی بهم وابسته اس وقتی قهر میکنم هر کاری میکنه ک من بخندم ولی من خودم نمیتونم رو خواستم بایستم من آ ...

با جنگ ودعوا نه،با آرامش و محبت خواستتو بهش بگو

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

کسی شماره یه روانشناس رو داره من بتونم تلفنی صحبت کنم نمیتونم جایی برم

۱۴۸۰ مشاوره رایگانه بهزیستی

جاریه من ازسال۹۰تاپارسال بامادرشوهرم تویه خونه زندگی کردمشکلات داشتن ولی الان که مرده ،جاریم خیلی دلتنگی میکنه براش ازبعضی رفتاراش ناراحته😔

۱۴۸۰ مشاوره رایگانه بهزیستی جاریه من ازسال۹۰تاپارسال بامادرشوهرم تویه خونه زندگی کردمشکلات داشتن ول ...

مامانمم میگه صبوری کن آدم اولش جوونه و نمیدونه چی ب چیه بعدا ک میفهمه هم خیلی دیر شده 

نمیدونم توکل به خدا هرچی خدا بخواد همون میشه خدا هم ک برای بنده اش بد نمیخواد