2777
2789
عنوان

بیاین دلداریم بدین بد ریدم😭😂

709 بازدید | 27 پست

فکرکن عربی 20 علوم20 زبان20 مطالعات و قرآن ودینی و فارسی و... همه رو 20 شدم شکرخدا

پارساب و پیارسالم معدلم 20بود کلا نمرات و همه چی20 زرنگ کلاسم ولییی

هفته پیش امتحان داشتیم ریاضی شدم 14/25😭😂 از شانسمم دوروزپیشش بد مریض شدم زیر سرم بودم ده بار رفتم دکتر. خلاصه هیچی کارنکرده بودم

معلممون اول سالی طور دیگه ای راجع بهم فکرنکنه😭🗿👌🏻

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همه درسام بالا ۱۸ بود ولی ریاضی ۱۴😐چکنیم خوب هرکی تو یچیزی استعداد داره

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

من ریاضی نیم هم شدم 🤣

بعد دبیرستان شدم ۱۷هیچکی باور نمیکردمیگفتن افتادی باز داری مسخره بازی درمیاری حتما البته دبیرستان یک معلم ریاضی عشقی داشتم عاشق ریاضی شدم 

من انقدددد نمره ۲۰ تو راهنمایی و دبیرستان داشتم هیچکدوم واسم نون و آب نشد بیخیال🥴😂😂😂

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
منم همه درسام بالا ۱۸ بود ولی ریاضی ۱۴😐چکنیم خوب هرکی تو یچیزی استعداد داره

اخه من تو ریاضیم استعداد دارم یادش بخیر سوالایی ک هیچکس نمیتونست حل کنه قبل تدریس من همیشه درست حل میکردم همییییشه هم 20 شدم ولی هعیییی روزگار امروز رید بهم تو ریاضی😭😂

من انقدددد نمره ۲۰ تو راهنمایی و دبیرستان داشتم هیچکدوم واسم نون و آب نشد بیخیال🥴😂😂😂

بابا یه شل مغز از من بیشترشه؟ 😭😂 متوسطای رو به تنبلم از من بیشترگرفتن زورم میاد منی که زیر20نمره نمیگیرم یهو بشم ریاضی14😭🗿😂

اخه من تو ریاضیم استعداد دارم یادش بخیر سوالایی ک هیچکس نمیتونست حل کنه قبل تدریس من همیشه درشت حل م ...

از یجایی به بعد دیگه ۲۰ نمیشی

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا