2777
2789
عنوان

تجربه سونو قلب جنین

152 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها روزتون بخیر باشه 

من امروز  رفتم برای سونوی قلب و خدارو شکر قلب بچه تشکیل شده بود

۷ هفته و ۴ روزم هستش طبق سونوگرافی 

من از هفته پنجم لک بینی داشتم و حدود ۶ تا شیاف زدم اما با دستور پزشکم

ولی وقتی نظراتو میخوندم میگفتن تا قلب تشکیل نشده شیاف نزنین منم واقعا ترسیدم نزدم

تا الانم در هفته شاید یکی دو بار لک بینی خیلی خیلی کوچولو داشته باشم

حالا شیاف میزنم

و اینکهزینه سونو با دفترچه تامین اجتماعی بدون تکمیلی ۲۰۰ تومن شد ازاد ۲۶۵ تومن بود

اینم گفتم ک اگر کسی خواست هزینه بدونه

یادم رفت اینو بگم ک دکتر سونو اجازه نداد صدای قلب رو بشنوم هر چقدر اصرار کردم مخالفت کرد 

گفت بخاطر حرارتی ک ب قلب وارد میشه الان احتیاجی نیست انشالله هفته ۱۲ برای ان تی

منم قبول کردم و صداشو نشنیدم

🙏♥️🙏

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺

مبارکه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه عزیزم به سلامتی بغلش بگیری... اما چه ربطی داشت به حرارت..‌ همه ما شنیدیم

ممنونم عزیزم🌹🙏 

واقعا خودمم سر در نیاوردم دکترم خیلی سخت و حساس بود 

گفت اجازه نمیدم بخاطر صدای قلب ب بچه ضرر برسونی منم کوتاه امدم

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺

ان شاء الله دفعه بعد میظنوی و به دنیا میاد به سلامتی، سالهای سال تو بغلت ،کنارت، گوشتو میزاری رو سینه ش و صدای تالاپ تولوپ قلبش رو میشنوی و هرروز ذوق میکنی☺️

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
ان شاء الله دفعه بعد میظنوی و به دنیا میاد به سلامتی، سالهای سال تو بغلت ،کنارت، گوشتو میزاری رو سین ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم🥺😊🌹

انشالله شما هم ب چیزی ک میخوایی برسی🌱🕊

خیلی خیلی ممنونم عزیزم🥺😊🌹 انشالله شما هم ب چیزی ک میخوایی برسی🌱🕊

ممنون عزیزم😚منم باردارم.. دعا کن بچه م صحیح و سالم و به موقع خودش به دنیا بیاد

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
ممنون عزیزم😚منم باردارم.. دعا کن بچه م صحیح و سالم و به موقع خودش به دنیا بیاد

عزیزم 😍😍

انشالله انشالله ک قدم دار باشه براتون عزیزم با دلخوش و سلامتی باشه خوشگلم🌱🙏