2777
2789
عنوان

باشوهراتون که میرید بیرون؟؟؟

403 بازدید | 10 پست

شماهم مثل منید؟یانه لطفا نصیحتم کنید

وقتی میریم بیرون سر چیزای الکی بیرون رفتنو زهرمار میکنم

البته شوهرمم بی تقصیر نیست وتعطیلات پرخاشگر میشه و هی کل کل میکنه سرهرچی

اعصابمو بهم ریخته بود دیروز ومنم ازش ساکت بودم خلاصه رفتیم بیرون توماشین پشت تلفن با پدرشوهرم بحث کردن وداد میزد بهش گفتم بابا ارومتر چخبرته همش استرس میدی(کلا تعطیلات که خونس یسری اوقات خوبه یسری اوقات از خواب که پامیشه خیلی بداخلاق و بهونه گیره)ومنم همش اون روز ک ازخواب بیدارمیشه استرس میگیرم

خلاصه رفتیم بیرون دیدن دوستای خونوادگیمون رفتارای خوب دوستاشو که دیدم ک چقدر ارومن شروع کردم با شوهرم مقایسه کردن وبدتر وبدتر حالم بد شد و اخرشب ک رسیدیم خونه شوهرم اروم شده بود حالامن شروع کردم بهونه گرفتن که چرااینو گفتین چرا اونو گفتی وبحث کردیم

شوهرم یه آدم شوخ و شلوغیه برعکس ک توخونه سایلنت و سرش توگوشیه توجمع میگه میخنده

اما دوستاش خیلی ارومن و باشخصیت وفقط شوهرم حرف میزد وشوخی میکرد من اینجا شروع کردم مقایسه کردن رفتار باکلاس اونا و رفتار شوهرمو وبدتر حالم از دیروز خراب شده و سردرد دارم شما همچین مواقعی چکارمیکنید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی رو برای خودتون زهر مار نکنین  لذت ببرین

وقتی میریم بیرون اخرشب من بااعصاب خورد برمیگردم چون خیلی ریز شدم سر رفتارای شوهرم و باهر حرف وحرکتی که باب میلم نباشه اعصابم بهم میریزه خودشم میگه بخاطر همین رفتارته نمیریم بیرون(واقعاهم کم میریم بیرون)اما دست خودم نیست

میفهممت 

الان خیلیا که تجربشو ندارن میان میگن بیخیال بحث نکن باهاش جوری رفتار کن که صداش در نیاد و اینا البته کاریشم نمیشه کرد درواقع راه حل همیناست ولی من خیلی درکت میکنم 

واقعا آدم حسرت روابط بقیه رو میخوره 

هرکاریم میکنی نمیتونی بیخیال باشی 

من دیگه جدیدا حس میکنم کاش با هیشکی نگردیم ولی بازم میگم بریم شاید تقی به توقی خورد اینم رفتارش درست شد شاید نگا اونا کنه یاد بگیره

وقتی میریم بیرون اخرشب من بااعصاب خورد برمیگردم چون خیلی ریز شدم سر رفتارای شوهرم و باهر حرف وحرکتی ...

بابا چرا دست خودت نیس رو خودت کار کن موقعی که بدی شوهرت میاد جلو چشمت خوبی هاشو یادآوری کن، همه که مثل هم نیستن، بعدم باطن زندگیتو با ظاهر زندگی کسی مقایسه نکن

شبیه زن داداش من هستین شما 

انقد همسر برادرم تو جمع چشم و ابرو میاد برای داداشم ما تقریبا ارتباط رو قطع کردیم . چون ما دور هم جمع میشیم خوشحال باشیم ولی اونا ک میومدن همش استرس داشتیم ک باز الان حرفشون میشه 

الان ک دیگ رفت و آمد نمی‌کنیم خیلییی راحتیم 

قبلا جایی می‌رفتیم همیشه ب اونا هم می‌گفتیم ولی الان تا مجبور نباشیم اصلا 

وقتی میریم بیرون اخرشب من بااعصاب خورد برمیگردم چون خیلی ریز شدم سر رفتارای شوهرم و باهر حرف وحرکتی ...

از کجا میدونی اونا توی خونه یا توی خلوت رفتارشان همینقدر خوبه ،مقایسه نکن چون مطمعنا اونا هم یه ضعفایی دارن که من و شما ازش خبر نداریم

شبیه زن داداش من هستین شما  انقد همسر برادرم تو جمع چشم و ابرو میاد برای داداشم ما تقریبا ارتب ...

عين شوهر خواهر من

كه هر جايي باشه كلا من حالم بد ميشه

همش بايد حواست باشه چيزي نگي بهش بربخورهبس كه حسود هم هست خود الافش رو با بقيه مقايسه ميكنه

كونش رو ميده بالا ميخوابه

بعد زندگيش رو با بقيه مقايسه ميكنه

واقعا دلم ميخواد نبينمش