2777
2789
الان جای من بودی چکار میکردی

زندگیت ارزش یه فرصت داره ولی فقط یه فرصت خودت میدونی شرایطو مشکلاتو حسن شوهرتو بدیاشو ولی مواظب باش حتی اگرم میخوای برگردی پیشش نباید بچه رو بهونه کنی و برگردی بخاطر خودت نه بچه بخاطر خودت فکر کن که زندگیت ارزش اینو داره برگردی و اگه میخوای برگردی لطفا بچه رو وسیله نکن چون بعدش دستو پاتو میبنده و مجبوری با بدیای شوهرت بسازی 

من پریشانم پریشان تر از آخرین ستاره ی آسمان صبح به خودش که می اید همه رفته و او اندوهگین جا مانده خیال اسوده ی سختی دست برگریبانم شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان جای من بودی چکار میکردی

من خودم از یه زندگی نکبت یبار خودما نجات دادم روزی ده بار الان خداراشکر میکنم اگه بچه داشتم تا اخر عمر هم خودم بدبخت بودم هم اون بچه فقط برو بنداز اصلا به شوهرتم نگو بعدم برو دنباله کارای جداییت با دم سالمم زندگی مشترک سخته چ برسه به ادم مشکل دار 

خانمها لطفا بگین چکار کنم شوهرم بی مسعولیت.سر کار دعوا راه میندازه پولی نمیارم بنظرتون بچه رو سقط کن ...

ما چطور مجوز سقط بدیم مگه قاتلیم

قلبش تشکیل شده باشه گناهه سقطش کنی

ولی ولی اگه میدونی میاد تو این دنیا وسختی میکشه تصمیم با خودته دیگه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

من خودم از یه زندگی نکبت یبار خودما نجات دادم روزی ده بار الان خداراشکر میکنم اگه بچه داشتم تا اخر ع ...

امیدوارم بودم بر دکتر قرص اعصاب بخور اما ب هیچ صراطی مستقیم نیست همیشه میگ اونا بدن من خوبم

توجه نکن به حرف اونایی که میگن بچه میاد شاید بهتر شد زندگیت

قطعا نمیشه، چرا یه بچه که بزرگ هم قراره بشه رو بدبخت کنی 

اگرم بشه قطعا قطعا زندگی ای که چون بچه بیاد خوب بشه به هیچ دردی نمیخوره و خیلی بده

میش ...... درخواست دوستی قبول نمیکنم 🙃
اگ سقط کنم بعد بفهمه خون راه میوفته الان برم دکتر اجازه پدر نمیخان برا سقط

هرگز هرگز بدون اجازه شوهرت اینکارو نکن بچه ی اونم هس درست نیست بدون اجازه اون سقط کردن بچه

من پریشانم پریشان تر از آخرین ستاره ی آسمان صبح به خودش که می اید همه رفته و او اندوهگین جا مانده خیال اسوده ی سختی دست برگریبانم شده
واقعان!یک خانومی فرداش میخواست بره طلاق بگیره باشوهرش تاصبح برنامه داشتن گفتم اگه اینقدرخوب بودین چر ...

واقعا؟؟

دیگه نوبره والا

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲