2777
2789

نگهش دار با چنگ و دندون فقط پناهش تویی شاید انشالله وسیله عالی شدن رابطتون بشه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمها لطفا بگین چکار کنم شوهرم بی مسعولیت.سر کار دعوا راه میندازه پولی نمیارم بنظرتون بچه رو سقط کن ...

تو زندگى كه خودت راضى نيستى و اخلاق نداره پول نميده يه موجود بى گناه و بيارى براى چى اخه 

چطور در شرف جدایی هستین اما رابطه تون برقراره؟ سواره برام

واقعان!یک خانومی فرداش میخواست بره طلاق بگیره باشوهرش تاصبح برنامه داشتن گفتم اگه اینقدرخوب بودین چراطلاق گرفتین پس ماازبدبختی نمیدونیم چیکارکنیم مردم ازخوشی

خانمها لطفا بگین چکار کنم شوهرم بی مسعولیت.سر کار دعوا راه میندازه پولی نمیارم بنظرتون بچه رو سقط کن ...

خب تا دیر نشده سقط من دیر بشه خیلی بد میشه

یه انسانه ها فکر کن به دنیا بیاد باید چقدرر درد و غم رو تحمل کنه

میش ...... درخواست دوستی قبول نمیکنم 🙃

خدا وکیلی اگه شوهراتون مشکل داره به امید اینکه بچه میاد درست میشه ادامه ندید چیا همه میگید این اومده که جدا نشید اول باید مشکلاته زندگیشونا حل کنند بهد بچه بیچاره هم بیاد همش وسط دعوا و جنگ باشه یا بشه بچه طلافق بعد بگید عه نشد هان 

دوست داشتن ک چ عرض کنم از کاراش حالم بهم میخوره

ب نظرم برید مشاوره مردهای ما ب لطف مادرشون و تربیتشون ،نحوه ی رفتار با خانم‌ها رو بلد نیستند،،از خدا کمک بخواه،،شاید این نوری تو تاریکی زندگیتون باشه