زندگیت ارزش یه فرصت داره ولی فقط یه فرصت خودت میدونی شرایطو مشکلاتو حسن شوهرتو بدیاشو ولی مواظب باش حتی اگرم میخوای برگردی پیشش نباید بچه رو بهونه کنی و برگردی بخاطر خودت نه بچه بخاطر خودت فکر کن که زندگیت ارزش اینو داره برگردی و اگه میخوای برگردی لطفا بچه رو وسیله نکن چون بعدش دستو پاتو میبنده و مجبوری با بدیای شوهرت بسازی
من پریشانم پریشان تر از آخرین ستاره ی آسمان صبح به خودش که می اید همه رفته و او اندوهگین جا مانده خیال اسوده ی سختی دست برگریبانم شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم از یه زندگی نکبت یبار خودما نجات دادم روزی ده بار الان خداراشکر میکنم اگه بچه داشتم تا اخر عمر هم خودم بدبخت بودم هم اون بچه فقط برو بنداز اصلا به شوهرتم نگو بعدم برو دنباله کارای جداییت با دم سالمم زندگی مشترک سخته چ برسه به ادم مشکل دار