2777
2789

اگه واقعا مشکلتون جدی هست به این حرف ها که واای خدا جلو راهتون گذاشته جدا نشین و فلان توجه نکن...یه بچه رو به خاطر احساسات فدا نکنین..چون اگه مشکل جدی باشه بچه معجزه نمیکنه و به جای اینکه دونفر از هم جدا بشن بی دردسر ...با تولد یه بچه باز جدا خواهند شد با تفاوت اینکه اون بچه قربانی خواهد شد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمها لطفا بگین چکار کنم شوهرم بی مسعولیت.سر کار دعوا راه میندازه پولی نمیارم بنظرتون بچه رو سقط کن ...

اگه زندگی خوبی نداری درحال حاضر لطفا سقط کن میدونی چقدررر گناهه که تو شرایط بد بچه بیاری

میش ...... درخواست دوستی قبول نمیکنم 🙃
خدا وکیلی اگه شوهراتون مشکل داره به امید اینکه بچه میاد درست میشه ادامه ندید چیا همه میگید این اومده ...

این بچه الان هم اومده زندست حتی تو عالم ذررر خودش پدر مادرش رو انتخاب کرده به هزار امید تو دل مامانش جا گرفته شاید قلبش هم تشکیل شده دلیل واضح تر از این که سقطش نکنه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

اینایی که میگن برگرد ببخش به نیک بگیر یه کلمه تایپ میکنن و میرن نه مشکلاتت و میدن نه تو بدبختی میان ...

واقعا...

نه کسی با بچه آوردن تغییر کرده و ن بچه ای ک اومد روزیشو میاره فقط ی موجود پراز حسرت و عصبی تحویل جامعه میدن

کاربری دست دونفره

هیچ وقت ما نظر نمیدیم که بچه سقط کنی چون گناه من خودم بال بال میزنم بی بی چکم مثبت شه خدایا حکمتتو شکر اما واقعا من خواهرم بخاطر یه بچه تحمل کرد الان دومی هم ناخواسته ما گفتیم نگه داره الان با دوتا بچه تو برزخ الان بهش میگیم طلاق بگیر واقعا طلاق با یه بچه خیلی بدتره

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین
خانمها لطفا بگین چکار کنم شوهرم بی مسعولیت.سر کار دعوا راه میندازه پولی نمیارم بنظرتون بچه رو سقط کن ...

این شوهربشونیست برات یک بچه روهم بدبخت نکن خواهرم ایندت معلومه بااین توصیفهایکه کردی