hunhhh مدیر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 12958 عنوان مامانم میگه خونمونو بفروشیم بزرگ کنیم | مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 22 پست ما الان خونه خودمون ۹۵ متر الی ۱۰۰ متر ۲ خوابس تک واحدی مامانم میگه کوچیکهی جا یه واحد ۲ واحده هست هر واحد ۱۰۰ متر مامانم میگه ۲ تاشو بخریم یکی کنیم بشه ۲۰۰ متر ۳ خوابه شما بودید میکردید؟بهش میگم حوصله داری بشین تو خونت خانمی کن دیگه متاسفانه چقدر ازت بدم میاد. 1402/08/13 | 12:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hunhhh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 12958 خب یه واحد بزرگتر بگیرین که نیاز به تعمیرات نداشته باشه اینم حرفیه ولی نزدیک خونمون ۲۰۰ متری پیدا نکردیم متاسفانه چقدر ازت بدم میاد.
hunhhh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 12958 اگه پول داشته باشه بله حتما بی دردسرش می ارزع؟ متاسفانه چقدر ازت بدم میاد.
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14466 اخه دردسر داره به دردسرش می ارزه؟ من هم خونه کوچیک زندگی کردم هم بزرگواقعا خونه ی بزرگ دلبازه و ادم یه حس راحتی ای دارهبه علاوه سرمایه آدمم حفظ میشه تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خانوم۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 10776 بی دردسرش می ارزع؟ آره چرا که . من به خاطر این که مستاجر بشم هزار تا بدبختی کشیدم
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14466 البته درنظر بگیرید تعمیرات خونه خییبیلی هزینه بردارهیعنی یه کار ریسکیهپس پول تعمیرات و خرید خونه رو بذارید روهمیه جای دیگه یه خونه ی بزرگ بخرید تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
سروین_م عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 3183 عقل حکم میکنه وقتی پولش رو داری خونه دویست متری بخری، زندگی کردن تو اپارتمان صدمتری اشتباههاکثرا تو شهرای بزرگ عادت کردن به این متراژا ولی صد متر برای یک خانواده خیلی کوچیکه
ثناروز عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 2679 بی دردسرش می ارزع؟ دوتا خونه یکی کنی دردسر زیاد داره دستشویی دوتا میشه حمومش و آشپزخونش فکر نکنم زیاد جالب بشه دوتا یکی کنی و یا هزینه خیلی میخواداز همون اول دنبال خونه بزرگ باشید