2777
2789

من طبقه پایین مادرشوهرم زندگی میکنم اونا بالا هستن اونا اوایل همش میگفتن‌ عروس باید بیاد بره باید کار کنه خلاصه از این حرفا منم دوران نامزدی و چند ماه اول ازدواج خیییلی خیییلی پیششون‌ بودم طوری که زیاد خانواده خودمو نمیدیدم‌ اما دیدم که اگه من نرم خونشون اونا سراغ نمیگیرن‌ مثلا من ۳ بار زنگ بزنم ۱ بار اونا زنگ میزنن یا مثلا میان پایین از در خونه من رد میشن اصلا ی سر نمیزنن حتی صدام کنن که مرده ام یا زنده . حالا شوهر من میره ماموریت هر چند وقت یکبار و من الان یکماهه هربار شوهرم نیس‌ نمیرم بالا میرم خونه پدرم می‌مونم میترسم بعدا شر بشه بگن نمیاد بمونه اینم بگم با خواهر شوهرم قهرم و اصلا باهام حرف نمیزنه مجرده . من موندن و شب خوابیدن خونشون اذیتم میکنه . چیکار کنم ؟ تصمیم دارم که فقط گاهی شبا با شوهرم برم شب نشینی و رفتو آمد هامو‌ براشون توضیح ندم .

اولا که عروس وظیفه نداره کار کنه😅. 

بعدشم در حد نرمال رفت و آمد داشته باش، هفته ای یه شب نشینی کافیه واقعا.زنگ هم گاهی بزن گاهی نزن. هر وقت دلتنگ شدی زنگ بزن 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایی من درکت میکنم منم وقتی میرم خونه مادرشوهرم فقط مادرشوهرم باهام حرف میزنه خواهرشوهرم ک اصلاا فقط در حد سلام و اینها واقعا اونجا حوصله م سر میره ب شوهرم گفتم کسی با من اونجا حرف نمیزنه حوصله م سر میره بعد ما شکر خدا ازشون دوریم دو هفته ی بار میریم اونجا 

پسرم   
اولا که عروس وظیفه نداره کار کنه😅.  بعدشم در حد نرمال رفت و آمد داشته باش، هفته ای یه شب نشین ...

اخه قبلا زیاد میرفتم خواهرشوهرم بهم بی احترامی کرد سر این قضیه گفتم کمتر برم مثلا دیگه روزا نمیرم گاهی شبا نشب نشینی‌ خوشم نمیاد خونشون بخوابم اصلا . کارم اشتباهه؟

ایی من درکت میکنم منم وقتی میرم خونه مادرشوهرم فقط مادرشوهرم باهام حرف میزنه خواهرشوهرم ک اصلاا فقط ...

دقیقا منم مادرشوهرم حوصله داشته باشه باهام گرم صحبت میشه بقیه نه

دقیقا منم مادرشوهرم حوصله داشته باشه باهام گرم صحبت میشه بقیه نه

زیاد نرو خونه شون هفته ی یبار شوهرت گفت چرا بگو حوصله سر میره کسی باهام حرف نمیزنه من کلاا خواهرشوهرهام خیلی میخاستن اون اوایل   دخالت کن حتی برای مدل لباس و ارایشگاه نظر میدادن ولی من اجازه ندادم با اینکه کلی بهم حرف زدن و توهین کردن  

پسرم