2777
2789

سلام دیدین دوستان بخاطر بیماری نگرانید نکنه بیماریهای بدخیم دلرین میاین تاپیک میزنین بقیه دلداریتون بدن  بگن چیزیتون نیس خیلیا اینگار رسالتشون خالی کردن دل بقیه هستش مثلا میگی الکی کبود میشم میگن نکنه خدای نکرده سرطان خون داری در حالی که سرطان داشتن فقط با یک علامت نیس باید علائم دیگه هم کنارش باشه

مثه گوگل اگه سرچ کردی. ناخن شستم.  شکست میزنه سرطان🤣😂

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین دقیقا منم یه بار یکی یه چیزی بهم گفت تا چند شب نمیتونستم بخوابم خدا لعنتش کنه که بدون اطلاعات اینطور منو نگران کردم 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

درسته

ولی بیماری و مشاوره گرفتن در مورد مسائل مهم هم اینجا  واقعا بیفکریه آخه اینجا که دکتر و مشاور نمیاد 

انشاالله همه بیمارا لباس عافیت بپوشن 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

و یکی دیگه از بزرگترین اشتباهات تو نینی سایت اعتماد کردن به کاربران مجازی و به حریم شخصی راه دادن و با چشم و گوش بسته پشتشون در اومدنه! 

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است
کبود شدن از تیرویید هم هست کلا دلایل مختلفی داره خب اینجا تخصص ندارن که بر اساس تجربه هاشون نظر می ...

اره عزیزم درسته ولی دیدی ازمایش میدی تا جوابش بیای دنبال اروم کردن خودتی میای دنبال کسی میگردی بگه نگران نباش منم اینجوری بودم چیزیم نبود

کلا منم بهم ثابت شده اینجا زیاد از علم بقیه نمیشه استفاده کرد هر کس هرچی توی ذهنشه میگه . که بیشترش اشتباهه یا به درد ما نمی خوره . 

فقط مشورت توی آشپزی و بعضییییی وقتا تربیت بچه بعضیا راهکارهای خوب میدن .