2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تعجبم یه مادری که 60سالشه چرابایداینکاروبکنه. یعنی خوشحاله یاذوق میکنه به خاطرمشکلات فرزندش

یعنی چکارمیکنه؟؟ شما ازمشکلات میگی ایشون میخنده؟ شایددقصدش اینه بگه مشکلت کوچیکه و حل شدنی،،شایدم بخاطر سن وسالشه بالاخره سنشون بالا میره رفتاراشون تغییرمیکنه

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
یعنی چکارمیکنه؟؟ شما ازمشکلات میگی ایشون میخنده؟ شایددقصدش اینه بگه مشکلت کوچیکه و حل شدنی،،شایدم بخ ...

آره مادرشوهرم وقتی میبینه پسراوعروساباهم بحث میکنن یاحتی همدیگه رافش بدن وبزنن شروع میکنه خندیدن. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
ذوق که نه ولی مشکلاتی که براش میگی به نظرش یه چیزساده میاد باخودش میگه اینم شدمشکل؟

یعنی مشکلی که به زدوخوردختم بشه وحتی آبروریزی و... مشکل نیست واقعا

بعدنمیتونن کنترلش هم بکنن. 

کلا اینایی که خیلی حس خودشیرینی دارن و در هر حالتی سعی میکنن با لودگی نشون بدن دارن میخندن یه تختشون کمه و مشکلات روانی متعددی دارن 

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
کلا اینایی که خیلی حس خودشیرینی دارن و در هر حالتی سعی میکنن با لودگی نشون بدن دارن میخندن یه تختشون ...

آره منم همین حس رادارم بعدجالبه میگه من عاقلم ومثل من نیست دیگه. میگه مردم رومن خیلی حساب میکنن. بعدتویه جمع هم قرارمیگیرد یه سره فقط میخنده. 

آره منم همین حس رادارم بعدجالبه میگه من عاقلم ومثل من نیست دیگه. میگه مردم رومن خیلی حساب میکنن. بعد ...

همه ی خل و چلا خودشونو عاقل میدونن مردمم اون روی بیرونشو دیدن فکر میکنن بارشه!

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
مرسی دوستم فهمیدم فازش چیه. 🌹🌹🌹🌹

خواهش میکنم عزیزم🌹