2777
2789
عنوان

کارم درسته یا نه

104 بازدید | 6 پست

من خیلی صاف و بی شیله پیله اومدم تو خانواده همسرم بعد از یه مدت نسبت به همشون سرد شدم حتی نمیخام تماس بگیرم باهاشون تو سختترین شرایط تنهامون گذاشتن وقتی که باید حمایتم میکردن نکردن هر کارمیکنم نمیتونم مثل سابق باهاشون ارتباط بگیرم دخترم میگه مامان تقصیرتویه ولی من گفتم نمیتونم اونا انرژی منفی دارن برام اصلا حالم خوش نیست باهاشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید این حرفت را با طلا نوشت

این رو اول ازدواج عمم بهم گفت 

واقعا کمک بزرگی بود 

الان همه عادت دارن میگن اخلاقش همین هست 

شما هم فقط به آرامش خودت و همسرت و بچه ها فکر کن 

اگر معاشرت می‌کنی رسمی برو و دو ساعت بعد برگرد

اگر هم میتونی گروه دوست و فامیلی که باهاشون راحتی رو برای معاشرت پیدا کن که بچه ها بهانه نگیرن و بدون معاشرت نباشن 

خونه خانواده همسرت هم دو ساعت برو 

همسرت هم حق داره کنار خانوادش باشه 

این رو اول ازدواج عمم بهم گفت  واقعا کمک بزرگی بود  الان همه عادت دارن میگن اخلاقش همین ...

من اصلا نیومدم تو این خانواده براشون عروس باشم رفتم تا مثل دخترشون باشم به مادر شوهرم به چشم مادر خودم نگاه میکردم پدر شوهرخدا بیامرزم هم با اینکه خیلی بداخلاق بود ولی دوسش داشتم از اون بنده خدا گله ای ندارم چون خودش بود خود واقعیش ولی مادر شوهرم نقاب بدی زده بود بعد از مرگ شوهرش فهمیدم خیلی از کارهای پدر شوهرم تحت تاثیر حرفهای مادر شوهرم بوده  خواهر شوهرام هر کدومشون به نوبه خودشون میامدن خونه ما یه نظری میگفتن و میرفتن تا مدتها به هم میریختم الان خیای آرا مش دارم