2777
2789

راجب چه چیزیش میخواید بدونید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی میدونید ازش

فارکس تا سال ۱۳۹۰ در کشور قانونی بود بعد از سال ۹۰ و تشدید تحریم ها تمام بروکر ها دیگه به ایرانیا خدمات ندادن در نتیجه کلاه برداری توسط بروکر های فیک زیاد شد و ...

فعالیت در فارکس ممنوع شد و توسط ۹۸ در صد مراجع تقلید حرام و مکروه اعلام شد جز رهبر کشور و چند مرجع تقلیدشیعه تمام مراجع تقلید گفتن حرام هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
فارکس تا سال ۱۳۹۰ در کشور قانونی بود بعد از سال ۹۰ و تشدید تحریم ها تمام بروکر ها دیگه به ایرانیا خد ...

تو فارکس ارزش پول کشور ها مبادله میشه نه خود ارز ها

حتما باید قبل ورود بین ۶ ماه تا یه سال آموزش تحلیل تکنیکال ببنید و تمرین کنید

حداقل سرمایه مورد نیاز ۱۰۰۰ دلار هست با ۵۰۰ داار هم بعضیا ورود میکنند

با ۱۰۰ دلار و ۲۰۰ دلار هم میشه ولی مسخره بازی هست با این مبالغ سودی نمیتونید بگیرید 

تو فارکس ارزش پول کشور ها مبادله میشه نه خود ارز ها حتما باید قبل ورود بین ۶ ماه تا یه سال آموزش تح ...

تمام بازار های مالی از جمله بورس فارکس و ارز دیجیتال و طلای آب شده دارای سود و زیان و پر ریسک هستند حتی بعد از آموزش دیدن هم ضرر میکنید ضرر جزوی از بازار های مالی هست اگه میخواید ۱۰۰ در صد سود کنید پولتونو بذارید بانک

تمام بازار های مالی از جمله بورس فارکس و ارز دیجیتال و طلای آب شده دارای سود و زیان و پر ریسک هستند ...

ولی پول بی ارزش شده خوب الان من بیمه عمر ماهی ۳۰۰ رد میکنم ماهی پیش ۱میلیون ۸۰ دادم طلا خریدم گوش واره ۳۷۰ سوتی این ماهم میخوام یادلار بگیرم یا طلا یا سکه پارسیان چون پولم نقد باشه خرج میشه

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید
منم یه مدت همش طلا دست دو میخریدم خیلی بهتر از اینه ک پول تو دستت باشه

اره ولی من موندم چرا این گفت پول توبانک باشه بهتز

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید