2777
2789

از این فروشگاه هایی که باهاش کار می کنند به اسم زود دارو که از شهریار ارسال کرد با پر رویی ۳ تا بسته رو که پولشو دادم نفرستاد

یک هفته گذشت هر روز پیگیر ی کردم بی فایده

خواستم بگم شما از اون زود داروی دزد خرید نکنید

نظر هم تو سایتشون می دارم تایید نمی کنن

خیلی ناراحتم احساس حماقت دارم و پولم رو با پر رویی خوردند یک آب هم روش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دی جی کالا چند بار برام کالاییو فرستاد که با اونیکه سفارش دادم فرق داره، البته من اونجارو رو سرشون خراب کردم ولی دیگه هرگز خرید نمیکنم.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
برمیگردونن گلم.بیشترزنگ بزن به خود دیج ی

به نظرت عمداً این کار رو می کنند؟

چون انگار اون تعداد توی جعبه پست فیکس می شده و ازش سه تا بسته کم کردند جاش قشنگ خالی هستش

به نظرت عمداً این کار رو می کنند؟ چون انگار اون تعداد توی جعبه پست فیکس می شده و ازش سه تا بسته کم ...

اره من سه محصول سفارش دادم.دوتاش بود یکیش رو فقط جعبه پاره گذاشته بودن.ازعمد هست.

سیریش بازی دربیار پولتو بگیر.صداتو بالاببر

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

اره من سه محصول سفارش دادم.دوتاش بود یکیش رو فقط جعبه پاره گذاشته بودن.ازعمد هست. سیریش بازی دربیار ...

ای بابا عجب گیری افتادیم

منم از مدل چیدن اون جعبه‌ های ویتامین توی بسته پستی فهمیدم که عمدا این کار رو می کنن

انگار قشنگ تو آخرین لحظه سه تا جعبه رو برداشته بودند و بسته رو چسب زده بودند

هیچ آدرسی هم نیست فقط زده فروشگاه زوددارو شهریار 

معلوم نیست داروخانه هست انبار هست اصلا یک فرد هست از توی خونه اش این ها را می فروشه

ای بابا عجب گیری افتادیم منم از مدل چیدن اون جعبه‌ های ویتامین توی بسته پستی فهمیدم که عمدا این کار ...

فقط به خود پشتیبانی دیج ی زنگ بزن.داروخونه رو ول کن.هرروز زنگ بزن.شماره رو ازگوگل بردار

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙